Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tak jak w temacie, interesuje mnie to ponieważ, felgi pochodzą z auta, które zostało sprowadzone z Niemiec, wzór ori, wszystkie oznaczenia są, tylko napis Italy i w innym miejscu - speedline - mnie zastanawia Czy ktoś z Was zna odpowiedź ?
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Miszka taki doswiadczony forumowicz, a taki blad czemu nie podlaczyles sie pod istniejacy juz temat :?: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czy_te_felgi_sa_oryginalne-t119138.0.html ps: to sa ori.
Bulczas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Firma Speedline produkowała felgi dla Audi nawet wzór S4 Avus jest produkowany przez tą firmę jak i firmę Ronal
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 dzięki Panowie, no w sumie to myślałem, że ori ale jakoś to Italy mnie drażniło. do zamknięcia.
Dibo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Audi teraz robi felgi nawet w Chinach także to Italy nie powinno Cię drażnić
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Audi teraz robi felgi nawet w Chinach także to Italy nie powinno Cię drażnić Z tego co wiem to chyba też w Chechach więc nie ma co patrzeć teraz na miejsce MADE IN... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi