jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Foty nawet niezłe, zgłosiłbyś jakąś do konkursu Tylko ta felga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klecha86 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ladny avancik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jóżek kuźwa jak mi gwinta do końca miecha nie założysz - to naśle na Ciebie ......yyyyyy........ Dejmona [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 09:14_________________________________________________ Moze kiedys poprawie zróbcie mu tu glebę i te fajki jakieś inne , to zdjęcie się nadaje w h*j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jóżek kuźwa jak mi gwinta do końca miecha nie założysz - to naśle na Ciebie ......yyyyyy........ Dejmona [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 09:14_________________________________________________ Moze kiedys poprawie zróbcie mu tu glebę i te fajki jakieś inne , to zdjęcie się nadaje w h*j ale dejmon juz zamienil gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jóżek kuźwa jak mi gwinta do końca miecha nie założysz - to naśle na Ciebie ......yyyyyy........ Dejmona [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 09:14_________________________________________________ Moze kiedys poprawie zróbcie mu tu glebę i te fajki jakieś inne , to zdjęcie się nadaje w h*j na wszystko nie ma kasy zeby odrazu gwint wrzucić ;( no ale powoli Foty nawet niezłe, zgłosiłbyś jakąś do konkursu Tylko ta felga... zły felunek? [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 10:30_________________________________________________moze pstrykne jeszcze jakąś fote w weekend wtedy sie przebierze, wybierze coś i wyśle na kokurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Foty nawet niezłe, zgłosiłbyś jakąś do konkursu Tylko ta felga... zły felunek? Akurat mnie się on bardzo nie podoba... Chyba najgorszy wzór audi... Ale to tylko moje odczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Foty nawet niezłe, zgłosiłbyś jakąś do konkursu Tylko ta felga... zły felunek? Akurat mnie się on bardzo nie podoba... Chyba najgorszy wzór audi... Ale to tylko moje odczucia no tak są różne gusta jarko doradz jako fachowiec jaką fote moge wysłać na konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ta co Ive zasugerował jest chyba najlepsza. Troszkę możesz jeszcze nad nią popracować i wysyłaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Akurat mnie się on bardzo nie podoba...Chyba najgorszy wzór audi... Ale to tylko moje odczucia no co ty gadasz to "sloneczka" sa ladniejsze niz Avus'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Akurat mnie się on bardzo nie podoba...Chyba najgorszy wzór audi... Ale to tylko moje odczucia no co ty gadasz Dla mnie straszna kupa Wiadomo, każdy ma Swoje odchyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ta co Ive zasugerował jest chyba najlepsza. Troszkę możesz jeszcze nad nią popracować i wysyłaj Dzięki tylko Ci ludzie, no ale popracuje troche nad tym i wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Przecież tu nie ma ludzi... Od tego właśnie jest kadrowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Musisz wykadrowac odpowiednio fotke żeby auto na nim miało gdzie jechać, a nie tak jak na fotce pierwszej, samochód powinien być na środku albo z prawej strony zdjecia :gwizdanie: cos w ten deseń jak na mojej przeróbce :gwizdanie: tylko tak żeby ten kadr miał jeszcze rozdzielczość w maire dobra napewno nie mniej niz 2000x1500 bo jednak jakosć fotki powinna być odpowiednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Bez gleby i min. 18'' nie naklejaj lece zrywac... ;( Leć k#rwa A tak serio to się wstrzymaj Już Ty wiesz dlaczego Akurat mnie się on bardzo nie podoba...Chyba najgorszy wzór audi... Ale to tylko moje odczucia no co ty gadasz Dla mnie straszna kupa Wiadomo, każdy ma Swoje odchyły Ty i Twój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Akurat mnie się on bardzo nie podoba...Chyba najgorszy wzór audi... Ale to tylko moje odczucia no co ty gadasz Dla mnie straszna kupa Wiadomo, każdy ma Swoje odchyły Ty i Twój gust Przepraszam Panie szacowny że wogóle miałem śmiałość się odezwać... A może to ten szewrolet tak Cię do mnie znięchęca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Musisz wykadrowac odpowiednio fotke żeby auto na nim miało gdzie jechać, a nie tak jak na fotce pierwszej, samochód powinien być na środku albo z prawej strony zdjecia :gwizdanie: cos w ten deseń jak na mojej przeróbce :gwizdanie: tylko tak żeby ten kadr miał jeszcze rozdzielczość w maire dobra napewno nie mniej niz 2000x1500 bo jednak jakosć fotki powinna być odpowiednia ok dzięki Kowi bo ja specem od fot nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Przepraszam Panie szacowny że wogóle miałem śmiałość się odezwać... A może to ten szewrolet tak Cię do mnie znięchęca... jarko wyluzuj z chamerykańcem (czytaj chevroletem) czaję bazę Ale wyrazić opinię mogłem nie? Tutaj tylko sobie zażartowałem więc nie bierz tak tego do siebie Przyznam się szczerze że jeszcze 3 lata temu nie mogłem patrzeć na avusy tak mi się nie podobaly A teraz... wręcz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 jarko wyluzuj Ale wyrazić opinię mogłem nie? Jak każdy, od tego jest forum Tutaj tylko sobie zażartowałem więc nie bierz tak tego do siebie I na tym zakończym Naszą polemikę w tym wątku Ignora Ci nie dam EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nadaje sie teraz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi