Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Rura - wąż laczacy audi a4 99'' po lifcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam:)

Miesiąc temu przedziurawił mi sie od dołu ten gruby waz, przez ocierająca rułe - opaskę metalowa i ta sie nacierała o nią:/ (niewiem jak ona się fachowo nazywa), spisałem z niej nr 058 145 865c, ale na allegro niema wcale ich, a w serwisie audi zaśpiewali 419zl za niego, czy może znacie gdzie bym dostał taniej używke czy może jakiś zamiennik?

Owinełem narazie rułe taśma skot ale tam jest takie ciśnienie ze i tak resztki oleju uciekają, narazie dużego spadku mocy nie odczułem ale co się pytałem może auto stac się mułem. Proszę o pomoc co byście zrobili:)

Pozdrawiam... zib0l

dsc00011zj.jpg

dsc00012r.jpg

Opublikowano

Typowe miejsce przetarcia, za wysoko osadzony filtr paliwa :naughty:

Szukaj na Allegro, mnie się kiedyś udało wyrwać ten wąż za 50zł

Opublikowano

Typowe miejsce przetarcia, za wysoko osadzony filtr paliwa :naughty:

Szukaj na Allegro, mnie się kiedyś udało wyrwać ten wąż za 50zł

heh to bardzo malo dales ale mam szukac po nr co napisalem 058 145 865c czy po nazwie a jak sie ta rura nazywa i od czego jest?? juz ten filtr reke obnizylem w dol by juz nic nie ocieralo pozdro:)

Opublikowano

Wąż gumowy do IC, szukaj na Allegro u ludzi którzy sprzedają silniki lub angliki na rozbiórke, zaznacz na fotce który wąż potrzebujesz, na pewno coś trafisz. U mnie nie przetarł się na wylot, tylko guma była nadtarta, ale wymieniłem go zapobiegawczo.

Opublikowano

poprzegladalem aukcje na allegro silniki na czesci i reszta i dorwalem ten waz od jednego goscia tez za 50zl:)

Opublikowano

poprzegladalem aukcje na allegro silniki na czesci i reszta i dorwalem ten waz od jednego goscia tez za 50zl:)

no i git :good: a na przyszłość, przy wymianie filtra paliwa zwróć uwagę na jego osadzenie w uchwycie, żeby za wysoko nie wystawał :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...