zib0l Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 witam:) Miesiąc temu przedziurawił mi sie od dołu ten gruby waz, przez ocierająca rułe - opaskę metalowa i ta sie nacierała o nią:/ (niewiem jak ona się fachowo nazywa), spisałem z niej nr 058 145 865c, ale na allegro niema wcale ich, a w serwisie audi zaśpiewali 419zl za niego, czy może znacie gdzie bym dostał taniej używke czy może jakiś zamiennik? Owinełem narazie rułe taśma skot ale tam jest takie ciśnienie ze i tak resztki oleju uciekają, narazie dużego spadku mocy nie odczułem ale co się pytałem może auto stac się mułem. Proszę o pomoc co byście zrobili:) Pozdrawiam... zib0l
Gość majki-m Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Typowe miejsce przetarcia, za wysoko osadzony filtr paliwa Szukaj na Allegro, mnie się kiedyś udało wyrwać ten wąż za 50zł
zib0l Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Typowe miejsce przetarcia, za wysoko osadzony filtr paliwa Szukaj na Allegro, mnie się kiedyś udało wyrwać ten wąż za 50zł heh to bardzo malo dales ale mam szukac po nr co napisalem 058 145 865c czy po nazwie a jak sie ta rura nazywa i od czego jest?? juz ten filtr reke obnizylem w dol by juz nic nie ocieralo pozdro:)
Gość majki-m Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wąż gumowy do IC, szukaj na Allegro u ludzi którzy sprzedają silniki lub angliki na rozbiórke, zaznacz na fotce który wąż potrzebujesz, na pewno coś trafisz. U mnie nie przetarł się na wylot, tylko guma była nadtarta, ale wymieniłem go zapobiegawczo.
zib0l Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 poprzegladalem aukcje na allegro silniki na czesci i reszta i dorwalem ten waz od jednego goscia tez za 50zl:)
Gość majki-m Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 poprzegladalem aukcje na allegro silniki na czesci i reszta i dorwalem ten waz od jednego goscia tez za 50zl:) no i git a na przyszłość, przy wymianie filtra paliwa zwróć uwagę na jego osadzenie w uchwycie, żeby za wysoko nie wystawał
Rekomendowane odpowiedzi