Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Na ile kucy mogę liczyć 1Z chip + wtryski??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w 1Z program na 105 KM jeżeli dorzucę wtryski do AHF bez korekcji softu na ile mogę liczyć?? Czy nie będzie za dużo kopcił jak nie zrobię korekcji?

f7bff8933ee25314med.jpg

Opublikowano

~115KM moze kopcic

Opublikowano

~115KM moze kopcic

auto juz jest po programie ... bedzie wiecej ... ciezko okreslic ile ...

Opublikowano

Jak masz katalizator to go wywal.Ja u siebie w 1z mialem 110(chip) po wywaleniu kata i wtryski ahf wyszlo 130 bez poprawy programy.Po załozeniu wtryskow roznicy nie czułem ale po wywaleniu kata :kox: nie to auto

Opublikowano
  • Autor

Jak masz katalizator to go wywal.Ja u siebie w 1z mialem 110(chip) po wywaleniu kata i wtryski ahf wyszlo 130 bez poprawy programy.Po załozeniu wtryskow roznicy nie czułem ale po wywaleniu kata :kox: nie to auto

Kata już nie mam. Teraz szukam na alledrogo wtrysków.

Opublikowano

Kowi miał 205 do sprzedania ostatnio, wal do niego :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A warto po wtryskach zaślepić EGR?

Opublikowano

no właśnie bo może bym się skusił też :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam zaślepiony u siebie w 1z i jest o wiele lepiej - POLECAM

Opublikowano

sory ale nie moglem wytrzymac :polew: :polew: :polew: :polew:

jaki przyrost szacujesz?15KM czy 20? :kox:

Opublikowano

Kolego z czego się tak śmiejesz? Miałem na myśli, że auto mi nie puszcza takiego dymka jak wcześniej a nie, że mam 20KM więcej.

Opublikowano

Kolego z czego się tak śmiejesz? Miałem na myśli, że auto mi nie puszcza takiego dymka jak wcześniej a nie, że mam 20KM więcej.

aha,no myslalem ze mowisz o przyroscie mocy ,bo chyba kolega o to pyta :naughty:
Opublikowano

~115KM moze kopcic

Pisałem to głównie dla tego że dałeś takiego posta j/w. Ja mam kiepskiego Chipa i czekam na nowego i na nim mi kopcił, po dołożeniu końcówek z AFN-a kopcenie się nie zmieniło. Po konsultacji z kilkoma osobami z tego forum postanowiłem zaślepić EGR-a i efekt mnie zadowolił bo kopcenie ustało w porównaniu z podłączonym EGR-em się zmniejszyło znacznie. Mam na myśli jazdę z sandałem w podłodze, jeżdżąc spokojnie jest ok nic nie kopci.

Opublikowano

czy po wirusie zawsze kopci???

Opublikowano

czy po wirusie zawsze kopci???

cos tam kopci ale to w końcu diesel wiec jak przyspieszasz to normalne ze zakopci, tylko pytanie jak u ciebie kopci :mysli: noi druga sprawa kto Ci robił softa, bo obecnie każdy może ale nie każdy powinien :gwizdanie:

Opublikowano

święte słowa :) Moje mapy paliwa wyglądają jak by dziecko przez przypadek dorwało się do kompa wieś-tunera który mi pisał program i coś mu na mieszało w nim. Nie jest powiedziane że musi ci to robić jakaś znana firma, bo w takiej firmie pracuje pan Kazik który też w domu dorabia na boku i robi to za 1/3 ceny firmy dla której pracuje. Musisz mieć kogoś sprawdzonego kogo polecają inni.

Opublikowano

święte słowa :) Moje mapy paliwa wyglądają jak by dziecko przez przypadek dorwało się do kompa wieś-tunera który mi pisał program i coś mu na mieszało w nim. Nie jest powiedziane że musi ci to robić jakaś znana firma, bo w takiej firmie pracuje pan Kazik który też w domu dorabia na boku i robi to za 1/3 ceny firmy dla której pracuje. Musisz mieć kogoś sprawdzonego kogo polecają inni.

Grzesiek u kogo będziesz, robił remappinng, bo moze też bym się załapał :przebiegly:

Opublikowano

Ja mam kolesia co mieszka 5km ode mnie, tylko teraz mają zajeb z robotą bo stawiają nowy warsztat a na starym młyn z robotą jest. Jego bracia pojechali na szkolenia do Niemiec i jest problem. On robił soft mojemu bratu w Golfie IV 90ps na 120ps i powiem Ci że auto zapitala aż miło i jeśli moje będzie tak jeździć to będę zadowolony bardzo.

Opublikowano

no to może bym się też skusił, mam wrzucone wtryski 0,205, także powinno wyjść dobrze :gwizdanie:

Opublikowano

no to może bym się też skusił, mam wrzucone wtryski 0,205, także powinno wyjść dobrze :gwizdanie:

a jak z dymieniem>?

bo ja mam od asv i lokomotywa :)