slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ja nie zauważyłem różnicy, muszę je troszkę podregulować co prawda, no ale będzie jeszcze lepiej
Grzesiekkbc Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja mam końcówki od AFN-a zapodane i jest jakiś soft ale masakra jest i muszę to zmienić. slepy skąd ty jesteś ????
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 z Rzezawy , ale często odwiedzam Lipnicę , ja też mam od AFN i muszę jakiś programik zapodać :gwizdanie:
Grzesiekkbc Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No to masz do mnie jakieś 28km :> Jak będę gadać z kolesiem to i o tobie mu wspomnę
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ok będę wdzięczy, a ile taka przyjemność możesz podesłać na PW , pasuje mi coś zrobić żeby w końcu się ta suka odpychała na tych 18"
Grzesiekkbc Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja też mam 18" tak że wiem jaki to ból heh spoko jak będę wiedział ile to ci napisze bo mi mówił pewną cenę ale to po sąsiedzku
Rekomendowane odpowiedzi