slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 A kiedy wypadasz z kraju, moze jakiś mini spot na odjezdne
grzesiek88 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 jak najbardziej wypadam albo we środe wieczór albo czwartek z rańca
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 to co spot na szybkości jutro
grzesiek88 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 mam koorwa takie urwanie głowy na hooj
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 no to najwyżej zorganizujemy spota po Twoim powrocie, następnego , nie bede Ci już gitary przed wyjazdem zawracał
grzesiek88 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 jutro ci dam znać tak żeby wszystkim pasiło :>
grzesiek88 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 najgorsze jest to że mi się qr** coraz mnie chce tam jechać
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 ja tez myślałem o wyjeździe za granicę, ale jakos kórwa, dziewczyna, znajomi, rodzina, kórwa sentymentalny jestem
slepy Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 panowie, kupuje ktoś MURATORA :gwizdanie:, bo miałbym ofertę jeśli się takowy znajdzie
PABLO Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Myślę że dotrę do was we czwartek bo wczoraj na pełnym skręcie w jechałem w zajebistą dziurę i mi rant błotnika wyjebało na zewnątrz Ale zaraz wziąłem młotek i inne narzędzia to już jest ok tylko biały pasek jest nad rantem bo w tym miejscu lakier zszedł Na wiosnę muszę kupić sztywny zawias bo jest zbyt miękko i na hopkach czasem ociera. Pierwszy raz taką akcję miałem
slepy Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Myślę że dotrę do was we czwartek bo wczoraj na pełnym skręcie w jechałem w zajebistą dziurę i mi rant błotnika wyjebało na zewnątrz Ale zaraz wziąłem młotek i inne narzędzia to już jest ok tylko biały pasek jest nad rantem bo w tym miejscu lakier zszedł Na wiosnę muszę kupić sztywny zawias bo jest zbyt miękko i na hopkach czasem ociera. Pierwszy raz taką akcję miałem Ja tak mam przy wjeżdzaniu na krawężniki z większą prędkosćią że poderwie, blachę ale delikatnie, zobaczysz jak to wygląda w czwartek, ogólnie to na wiosnę bede podklepywał błotniki , A co masz za zawieszkę?
grzesiek88 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Myślę że dotrę do was we czwartek bo wczoraj na pełnym skręcie w jechałem w zajebistą dziurę i mi rant błotnika wyjebało na zewnątrz Ale zaraz wziąłem młotek i inne narzędzia to już jest ok tylko biały pasek jest nad rantem bo w tym miejscu lakier zszedł Na wiosnę muszę kupić sztywny zawias bo jest zbyt miękko i na hopkach czasem ociera. Pierwszy raz taką akcję miałem Ja tak mam przy wjeżdzaniu na krawężniki z większą prędkosćią że poderwie, blachę ale delikatnie, zobaczysz jak to wygląda w czwartek, ogólnie to na wiosnę bede podklepywał błotniki , A co masz za zawieszkę? no pojebie mnie taki spot a ja k**wa jade
PABLO Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Myślę że dotrę do was we czwartek bo wczoraj na pełnym skręcie w jechałem w zajebistą dziurę i mi rant błotnika wyjebało na zewnątrz Ale zaraz wziąłem młotek i inne narzędzia to już jest ok tylko biały pasek jest nad rantem bo w tym miejscu lakier zszedł Na wiosnę muszę kupić sztywny zawias bo jest zbyt miękko i na hopkach czasem ociera. Pierwszy raz taką akcję miałem Ja tak mam przy wjeżdzaniu na krawężniki z większą prędkosćią że poderwie, blachę ale delikatnie, zobaczysz jak to wygląda w czwartek, ogólnie to na wiosnę bede podklepywał błotniki , A co masz za zawieszkę? A to u mnie nie ociera, tylko na większych hopkach. Nie wiem jakie mam zawieszenie ale po kodach jest 1BE, są założone żółte sprężyny nie wiem jaka firma ani jaki kod bo oznaczenia są wytarte. W tej chwili mam założone na przodzie gumy usztywniające po 5zł/szt ale efekt w uj dużo pomógł bo wcześniej przy prędkości 50km/h ocierało na hopkach, teraz normalnie można jeździć (czyt. we dwie osoby ) [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 22:19_________________________________________________ Myślę że dotrę do was we czwartek bo wczoraj na pełnym skręcie w jechałem w zajebistą dziurę i mi rant błotnika wyjebało na zewnątrz Ale zaraz wziąłem młotek i inne narzędzia to już jest ok tylko biały pasek jest nad rantem bo w tym miejscu lakier zszedł Na wiosnę muszę kupić sztywny zawias bo jest zbyt miękko i na hopkach czasem ociera. Pierwszy raz taką akcję miałem Ja tak mam przy wjeżdzaniu na krawężniki z większą prędkosćią że poderwie, blachę ale delikatnie, zobaczysz jak to wygląda w czwartek, ogólnie to na wiosnę bede podklepywał błotniki , A co masz za zawieszkę? no pojebie mnie taki spot a ja ku***a jade Nie martw się, jeszcze nie raz takie spoty będą Mógłbyś mieć załamkę jak by był np Ogólnopolski zlot a ty wtedy byś nie mógł jechać Jak będziesz w bukowinie to się vódki napijemy
grzesiek88 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 byłem na niedzielnym przejeździe w bukowinie a i do grodu kraka się musze wybrać bo Jarko mnie zapraszał ostatnio
Rekomendowane odpowiedzi