slepy Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 to sie musicie zdecydowac bo nie wiem czy przyjezdzac czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jak ktoś bedzie to ja bede , ja mam do LIDLA 7km , także dawid jak bedziesz to wpadnę na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ok to ja jade w takim razie, do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Samochód pod domem, gorzej bo nadal mi plastiku nie wydali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak po spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja bylem w godzinach 18-18:30 i... byłem :decayed: musialem spadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja bylem w godzinach 18-18:30 i... byłem :decayed: musialem spadac Nie byłeś do 18,30 :gwizdanie: O 18,15, mijaliśmy sie pod Resturacją u Jacka , za późno cię zauważyłem bo :evil:bym Ci mignął , musimy wziąść do siebie telefony , ja nie mogłem być wcześniej, od 18,20 do 19 stałem pod Lidlem ale nikt się nie pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No moze faktycznie troche wczesniej wyjechalem, baba dzwonila i mi jaja chciala urwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No moze faktycznie troche wczesniej wyjechalem, baba dzwonila i mi jaja chciala urwac Ja musiałem jeszcze felgi od prostowania odebrać, dlatego byłem po 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No moze faktycznie troche wczesniej wyjechalem, baba dzwonila i mi jaja chciala urwac Ja musiałem jeszcze felgi od prostowania odebrać, dlatego byłem po 18 polskie drogi dały się we znaki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No moze faktycznie troche wczesniej wyjechalem, baba dzwonila i mi jaja chciala urwac Ja musiałem jeszcze felgi od prostowania odebrać, dlatego byłem po 18 polskie drogi dały się we znaki??? Mi nie mojej Mamie, na 15" ori Volvo , dwie sztuki do prostowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Teściowi przy Vicie trzy poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Panowie gdzie można się pod VAGa podpiąć? Czujnik temperatury silnika mi chyba poszedł. :| Wskazuje tylko 70-80 stopni czasami mniej. To samo nie świeci się kontrolka od Air Bagu, wczoraj zaświecała się przy zapłonie paliła się długo gasła, teraz już w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 to nie czujnik tylko termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Już wiem, doczytałem się wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 dawidoks a twoje auto nie stało pod media expertem wczoraj koło 13.30?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Raczej nie. Granatowa, z slinowskimi felami 16" bez dekielków. Jak taką zobaczysz to będziesz wiedział że moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 s-lina w b5 nie było moja też granatowa taka szara stała na kbr-ach co jej wczesniej na brzesku nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi