dawidoks Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 To po co w ogóle płacicie za tak wykonane usługi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Panowie, gdzie w okolicy, ustawię kąt wtrysku? bo mam przestawiony, i coś ciężko mi pali , a teraz zima to by stykło to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Panowie, gdzie w okolicy, ustawię kąt wtrysku? bo mam przestawiony, i coś ciężko mi pali , a teraz zima to by stykło to ogarnąć ja znam elektrykarza co u gładysza pracuje ale to z 28km od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Panowie, gdzie w okolicy, ustawię kąt wtrysku? bo mam przestawiony, i coś ciężko mi pali , a teraz zima to by stykło to ogarnąć ja znam elektrykarza co u gładysza pracuje ale to z 28km od ciebie to raczej nie problem , o ile zrobi mi to tak jak się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 byłem raz u niego ale gość wymiata kolejki ma spore ale fachowiec jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 byłem raz u niego ale gość wymiata kolejki ma spore ale fachowiec jest no to poproszę o kontakt do niego w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 zaraz ci wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 E Pany, gdzie w końcu pod tego VAGA się wpiąć? W sumie na wsi mam jednego gościa, może ktoś kojarzy, nazywa się Niemiec Wacek, dosyć sporo serwisów oblatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 niemiec ci podepnie bez problemu [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 21:22_________________________________________________kiedy się spocimy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 :PP Śmigałem po Brzesku koło 17-18. :] Dorwać Niemca będzie ciężko, bo on patrzy aby mało się porobić a dużo zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ale dzieje ci się cos z autem? Slepy i jak kiedy i czy woogle opijamy furacza?? a może dwa furacze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ale dzieje ci się cos z autem? Slepy i jak kiedy i czy woogle opijamy furacza?? a może dwa furacze?? spokojnie w sobotę/niedziele jadę oglądać zobaczymy co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 oba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 jadę oglądać oba , biały dla ojca, drugi dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 może i mi coś kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 może i mi coś kupisz Jadę się zorientować, tą białą raczej ojciec weźmie , zobaczymy co wyjdzie po oględzinach , atego sedana to się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Coś z tym airbagiem bo się nie świta. idę furę pucować na długi weekend. [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 15:17_________________________________________________Ktoś tutaj podjąłby się pomóc mi przy przeciąganiu kabli głośnikowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Coś z tym airbagiem bo się nie świta. idę furę pucować na długi weekend. [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 15:17_________________________________________________Ktoś tutaj podjąłby się pomóc mi przy przeciąganiu kabli głośnikowych? uuu ciężki temat Slepy skrzynka nam starczy?? myśle że jak by dwie kupił to byśmy mu głośniki na wifi zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Coś z tym airbagiem bo się nie świta. idę furę pucować na długi weekend. [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 15:17_________________________________________________Ktoś tutaj podjąłby się pomóc mi przy przeciąganiu kabli głośnikowych? uuu ciężki temat Slepy skrzynka nam starczy?? myśle że jak by dwie kupił to byśmy mu głośniki na wifi zrobili Dawaj kolego ze skrzyneczką, i Ci z grześkiem pelne okablowanie zrobimy, za dwie dostaniesz jeszcze podświetlanie nóg w gratisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi