slepy Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Panowie, ostatnio źle wpisałem miesiąc, w terminie spota , i tym smym pewnie wszystkich wprowadziłem w błąd , wielkie sorki z mojej strony , może ustawimy jakiś termin na lipiec, macie jakieś propozycję :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 może jakis weekend?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ja mam weekendy zajęte :gwizdanie:, zostaje tylko w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 to kiedy sroda?? tylko zauważ że tylko my się wypowiadamy to juz wiem kto będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 może być ta środa, w weekend jadę na wesele ,a w nastepnym tygodniu urlop , no to co środa, 19,30 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 kolejny jednoosobowy spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Na razie moja furka jest u lekarza ;( więc dopiero po 17 lipca mogę się stawić na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jestem za tym aby następnego spota zaplanować na końcówkę lipca, wpisali byśmy w temat, i może się więcej osób dowie, i podjedzie, bo póki co na ostatnich dwóch spotach byłem ja i slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 panowie wielke sorki ze nie bylem ale mam mame w szpitalu i nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 było tak ja jechałem na motorku w śmiesznym kondonie z dużym L Robisz kat. A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 no kiedyś trzeba dawno cię nie widziałem co się nic nie odzywasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja też robię kurs na kat. A. Praca, praca i jeszcze raz praca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 gdzie ten kurs robisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 no to jak panowie, kiedy spot, ja jestem za 29 lipca, co wy na to? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 W Brzesku, ale na jazdę mykam do Tarnowa. Jak dla mnie 29 jest OK bo może będę miał wtedy wolny wieczór. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 a w którym ośrodku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 "EXPERT". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 LOK :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi