Cris Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 jak będę w pl to pojade i mysle ze z forum tez sie ktos z brzeska wybierze mam tez kolegów z vw golf i mysle ze tez sie ze mną wybiorą blizej tego zlotu bysmy sie najwyzej ugadali to jadąc do krakowa ekipa z sącza i tarnowa mogła by do brzeska dojechac i razem z nami jechac na kraka bo macie po drodze tak narazie mysle ale niewiem jakie plany macie ok Tomek mi pasuje.a jedziesz?? na 80% pojade i mysle to tak zorganizować jak opisałem chyba ze do pracy mi sie wyjazd trafi w delegacje ok mi pasuje:) jak cos nr koma i sie wniedziele bedziemy zdzwaniac.[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 21:54_________________________________________________Tomek: jak mi przysle przed niedziela to zaloze [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:43_________________________________________________a idzie je poznac czy nie angielski??po zdjeciach??
tomasz_gti Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 to goscia pospiesz pasuje sie pokazać z nowymi lampami
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 co tam bedziesz zakładał jak ogarnę wydech przed weekendem to też jadę panowie przy okazji, byłby ktoś chętny na 500ml, szamponu Meguiar`s Gold Class Car Wash?
Cris Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 lampy zespolone do a4 b5.tylko sie boje czy nie angielskie koles twierdzi ze nie
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 lampy zespolone do a4 b5.tylko sie boje czy nie angielskie koles twierdzi ze nie choćby były angielskie, to w nich jest taki dzyndzel, jego sie przesuwa, i osłona ustawia sie na EU
Cris Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 lampy zespolone do a4 b5.tylko sie boje czy nie angielskie koles twierdzi ze nie choćby były angielskie, to w nich jest taki dzyndzel, jego sie przesuwa, i osłona ustawia sie na EU aha czyli nie beda pieniadze wyrzucone w bloto??
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 lampy zespolone do a4 b5.tylko sie boje czy nie angielskie koles twierdzi ze nie choćby były angielskie, to w nich jest taki dzyndzel, jego sie przesuwa, i osłona ustawia sie na EU aha czyli nie beda pieniadze wyrzucone w bloto?? myślę że napewno nie , napisz jeszcze do Krychy, wiem że on robił ten zabiego w tych ksenonach co ostatnio sprzedawał
dawidoks Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Wbija ktoś dzisiejszego wieczoru ?
tomasz_gti Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Wbija ktoś dzisiejszego wieczoru ? gosciu napisalem ci pw i e maila a ty zero odzewu
dawidoks Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Kurde i tak już po zawodach. Poszło wszystko w zestawie do Tychów. Kumpel nie chciał na części sprzedawać.
slepy Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 Tomek, jak dasz radę to tyrknij mi o której jutro wyjazd spod LIDLa , bo nie bede miał dostępu do neta
Cris Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Tomek, jak dasz radę to tyrknij mi o której jutro wyjazd spod LIDLa , bo nie bede miał dostępu do neta mi mówił o 13. bo przyjade do brzeska.a gdzie ten lidl jest
slepy Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 Tomek, jak dasz radę to tyrknij mi o której jutro wyjazd spod LIDLa , bo nie bede miał dostępu do neta mi mówił o 13. bo bede w brzesu.a gdzie ten lidl jest jak miniesz rondo i jedziesz w kierunku krakowa, to zaraz po lewej stronie zobaczysz
Cris Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Tomek, jak dasz radę to tyrknij mi o której jutro wyjazd spod LIDLa , bo nie bede miał dostępu do neta mi mówił o 13. bo bede w brzesu.a gdzie ten lidl jest jak miniesz rondo i jedziesz w kierunku krakowa, to zaraz po lewej stronie zobaczysz ok:P
slepy Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 Tomek, jak dasz radę to tyrknij mi o której jutro wyjazd spod LIDLa , bo nie bede miał dostępu do neta mi mówił o 13. bo bede w brzesu.a gdzie ten lidl jest jak miniesz rondo i jedziesz w kierunku krakowa, to zaraz po lewej stronie zobaczysz karwa po prawej , po lewej jest MC, mijasz go i na górce po prawej jest LIDL
slepy Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Dzięki za odwiedziny hy ja dopiero dotarłem , miło było poznać
Rekomendowane odpowiedzi