slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Trochę mnie poniosło Ale skóra już na miejscu coooo tu sie dzieje chyba jakaś wiazke przy okazji ciagnałes, foty będa widać z robótki boi statyw w pełnej gotowości co jape rozdziawia? Ciebei tez to czeka, mnie zreszta tez on ładowoał fotele z elektryką do siebie, także mocowane do podłogi, a nie na prowadnicach jak manuale
Kowi87 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A no wyciągałem Prowadziłem wiązkę do suba nokii, a przy okazji "wyparowywałem" wodę która naleciała przez to, ze miałem pozatykane odpływy Poza tym za kilka/naście dni czeka mnie znowu to samo, bo będę ciągnął wiązkę do szyb tylnych to zrób fotki miejsc które są szczególne przy zdejmowaniu podłogi
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A no wyciągałem Prowadziłem wiązkę do suba nokii, a przy okazji "wyparowywałem" wodę która naleciała przez to, ze miałem pozatykane odpływy Poza tym za kilka/naście dni czeka mnie znowu to samo, bo będę ciągnął wiązkę do szyb tylnych to zrób fotki miejsc które są szczególne przy zdejmowaniu podłogi nie ma z tym tragedii, zdjemujesz wszystkie plastiki jak lecą i jesteś w domu
MaxsteRR Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 nie ma z tym tragedii, zdjemujesz wszystkie plastiki jak lecą i jesteś w domu Tylko tyle Fotele, z kanapą, boczne plastiki z progów, tunel z konsolą i wzmocnienia tunelu jeśli całkowicie chcesz wyjąc Ja to jeszcze ciąć musiałem uchwyty foteli manualnych
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 nie ma z tym tragedii, zdjemujesz wszystkie plastiki jak lecą i jesteś w domu Tylko tyle Fotele, z kanapą, boczne plastiki z progów, tunel z konsolą i wzmocnienia tunelu jeśli całkowicie chcesz wyjąc Ja to jeszcze ciąć musiałem uchwyty foteli manualnych no właśnie mówię że pikuś
MaxsteRR Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 W końcu zamontowałem nowe wnętrze Jeszcze nie jest wsio na "gotowo", ale auto na święta było potrzebne :gwizdanie: Jeszcze tylko podłokietnik i tylne boczki Tak było: A teraz tak: [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 20:41_________________________________________________
Iverson Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ...kiedy gleba i koło?? :gwizdanie:
MaxsteRR Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ...kiedy gleba i koło?? :gwizdanie: Na koniec Gelba i koło na allegro zawsze jest Na razie zbieram "rarytasy", które nieco trudniej zdobyć
MaxsteRR Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 Przymiarka i pasowanie zderzaka eSowego przed malowaniem i małe VT.
MaxsteRR Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Czas odpocząć od Audi Odkurzyłem drugą zabawkę :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 no no lecisz ostro z modami ale zderzak to chyba lakierowałeś w paincie?
MaxsteRR Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Miało nie byś eSowego zderzaka na tył, ale ten tak długo wisiał na allegro w dodatku z PDC, że aż żal było go nie kupić. Dostałem do niego ori wiązkę oraz sterownik i piszczek do parktronika także taki mały rarytas się trafił Ogarnąłem też w końcu słupki: A na montaż czeka jeszcze: - kompletne samo-poziomowanie, - kompletne BOSE, - Tuner TV do RNS-D, - tuner TMC do FIS, - Zmieniarka CD, - Antena GPS (rekin z B6), - progi S4, - listwy drzwiowe S4, - zderzak przód RS4, - zbiornik sprysków na dwie pompki, - 4 elektryczne szyby, - lusterko fotochrom, - grzanie foteli, - podłączenie przycisków poliftowych jak ORI w polifcie i chyba wsio...
slaviozo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 graty środka .... bo poleciales po bandzie heh to juz nie b5 to juz b6 w środku sie zrobilo
MaxsteRR Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 graty środka .... bo poleciales po bandzie heh to juz nie b5 to juz b6 w środku sie zrobilo To jest ori środek z S4 B5
Rekomendowane odpowiedzi