dareksa1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam Od jakiegoś czasu nie działa mi centralny zamek, gdy wkładam kluczyk i chcę zamknąć drzwi. Każde z drzwi muszę zamykać ręcznie poprzez wciśnięcie guzika. Nie mam pojęcia co się stało. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Pozdrawiam Paweł
danielm21 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a to nie wina pompy?? tez tak raz miałem cos sie zacięło i kluczykiem otwieram i nic pompy nie słyszałem:/ ale na szczeście działa wiec od tego bym zaczął!!!Pozdro
Krzysztof Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sprawdź czy działa Ci pompka tj. czy ją słychać. Ja od kilku tygodni walczę z centralnym i doszedłem póki co do tego, że kompresorek w pompce jest dobry a w tyłek daje elektronika. Na krótko pompka pompuje. Trzeba się rozejrzeć za jakąś ze spalonym/uszkodzonym kompresorem a sprawną elektroniką i z dwóch zrobić jedną. Możesz też spróbować poprawić zimne luty na płytce lub po prostu ją wysuszyć bo być może, że jest zawilgocona..
Rekomendowane odpowiedzi