piotr943 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 witam. jestem tu nowy i potrzebuje pomocy a mianowicie mam taki problem mocno śmierdzi z wydechu spalinami tak że po chwili postoju na podwórku lub garażu muszę gasić albo wyjeżdżać bo normalnie dusi dodam że na przeglądzie sprawdzał mi spaliny z wydechu i powiedział że na wolnych obrotach mam złą emisje spalin . Może ktoś z was miał podobne objawy proszę o pomoc. pozdrawiam
fend18 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 witam. jestem tu nowy i potrzebuje pomocy a mianowicie mam taki problem mocno śmierdzi z wydechu spalinami tak że po chwili postoju na podwórku lub garażu muszę gasić albo wyjeżdżać bo normalnie dusi dodam że na przeglądzie sprawdzał mi spaliny z wydechu i powiedział że na wolnych obrotach mam złą emisje spalin . Może ktoś z was miał podobne objawy proszę o pomoc. pozdrawiam a byles na kanale sprawdzic szczelnosc ukladu wydechowego?
Dev Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 najpierw VAG czujnik wody, termostat i sonda do sprawdzenia
piotr943 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 to nie z wydechu to pewnie jakiś czujnik tak jak kolega pisze
Rekomendowane odpowiedzi