maniek598 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Kiedy przyspieszam na lpg od 3tys obrotów auto nie równo przyspiesza tak jakby na chwilę traciło moc i ją odzyskiwało . Dzieje się to cyklicznie co jakieś 200 Rpm . Jakieś 3000 km temu miałem wymieniane "grzybki" we wtryskach i robioną kalibracje
mosquitosound Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 odłącz wtyczkę od przepływki i przejedź się zobacz jak autko reaguje powinno być lepiej, jeśli bedzie ok.[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 09:45_________________________________________________czy dzieje się to na benzynce?
maniek598 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 na benzynie jest ok. najbardziej odczuwalny jest ten dół w mocy w granicach 3000-3500 obrotów[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 21:33_________________________________________________problem rozwiązany . pomogła zmiana stacji lpg[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 20:34_________________________________________________niestety problem nadal powrócił . wizyta u gazownika i diagnoza świece mają przebicie . Świeczki były NGK Teraz zakupiłem iskry według katalogu zalecane są z jedną elektrodą. Wymieniłem i po kłopocie Tylko czasami na jałowym obroty potrafią falować na benzynie i gazie
Rekomendowane odpowiedzi