Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] A4 toLka, czarny BEBOK, S-LINE Interior! EIBACH -30mm, 321mm, 166,9 KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie chwile slabosci? :mysli:

ja tam pamietam tylko doskonala zabawe :naughty::kox: :kox: :kox:

:wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

idą święta, bebok dostał mały prezent:

f54cb13ca6f682fbmed.jpg

BT w wersji Q

Opublikowano

idą święta, bebok dostał mały prezent:

f54cb13ca6f682fbmed.jpg

BT w wersji Q

:good: Kiedy będziesz go uruchamiał? :gwizdanie:
Opublikowano

pewnie jak do mnie przbędzie. Chyba że znowu chce jak seves zbierać połamane zaczepy od plastików :decayed::naughty:

Opublikowano

pewnie jak do mnie przbędzie. Chyba że znowu chce jak seves zbierać połamane zaczepy od plastików :decayed::naughty:

To może zrobimy grupowe rezanie BT w wresji Q u siemiana... Bo u mnie leży już z pół roku... :gwizdanie: :naughty:
Opublikowano

zapraszam :wink4:

Opublikowano

zapraszam :wink4:

:mysli: No dobra! Namówiłeś mnie! :naughty: Kiedy? :kox:
Opublikowano
  • Autor

akjam, w zasadzie, to mam kable P&P tylko wyjmaków do RNS`a nie mam. Jak skołuje na wtorek, to na spocie można to uruchomić ;) Siemian, kurcze, jakoś nie potrafię się do Ciebie wybrać. Cały czas w schowku moduł do kierki Q wożę ;)

Ty, albo może bym jutro podjechał to by się kiekrę zrobiło i BT? :mysli:

Kabel do BT mam taki, że już jest pod SDS`a. [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 21:59_________________________________________________Akjam, z tego co wiem, to jutro do czakiego się wybierasz, prawda to? :mysli:;)

Opublikowano

akjam, w zasadzie, to mam kable P&P tylko wyjmaków do RNS`a nie mam. Jak skołuje na wtorek, to na spocie można to uruchomić ;) Siemian, kurcze, jakoś nie potrafię się do Ciebie wybrać. Cały czas w schowku moduł do kierki Q wożę ;)

Ty, albo może bym jutro podjechał to by się kiekrę zrobiło i BT? :mysli:

Kabel do BT mam taki, że już jest pod SDS`a. [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 21:59_________________________________________________Akjam, z tego co wiem, to jutro do czakiego się wybierasz, prawda to? :mysli:;)

Nic o tym nie wiem... :naughty: Ja też niby mam P&P ale podobno trzeba coś podlutować... :mysli:
Opublikowano
  • Autor

Coś mi się wydawało, że po bose miałeś podjechać, ale może źle zrozumiałem czakiego, że to w pon.

Co do lutowania, to ponoć nic nie trzeba, więc już sam nie wiem.

Opublikowano

[...]Co do lutowania, to ponoć nic nie trzeba, więc już sam nie wiem.

No ja też nie wiem i tak już ten BT jest w moim wozie od ponad pół roku a kabelek wożę w bagażniku. :decayed: Co masz za kabelek? Gdzie kupowałeś? :mysli:
Opublikowano

tolek ogólnie u mnie średnio z czasem bo przed swietami mam gorący okres w pracy. Ale wieczorkiem zapraszam :)

Opublikowano
  • Autor

kabelek od czakiego, zresztą jak wszystko, a on ma go podobno z naviservice. Gdyby nie wyjmaki do RNS`a, to bym już coś tam popróbował podłączyć :kox:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 22:12_________________________________________________

tolek ogólnie u mnie średnio z czasem bo przed swietami mam gorący okres w pracy. Ale wieczorkiem zapraszam :)

ja po pracy muszę załatwić jedną sprawę, więc okł 17 bym mógł wyjechac z kato, więc, okł 18.30 bym mógł być u Ciebie. Może być? :mysli:

Opublikowano

kabelek od czakiego, zresztą jak wszystko, a on ma go podobno z naviservice. Gdyby nie wyjmaki do RNS`a, to bym już coś tam popróbował podłączyć :kox:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 22:12_________________________________________________

ja po pracy muszę załatwić jedną sprawę, więc okł 17 bym mógł wyjechac z kato, więc, okł 18.30 bym mógł być u Ciebie. Może być? :mysli:

Ja też? :notworthy:
Opublikowano
  • Autor

siemian, więc jak ;> akjam, jedziemy razem w konwoju, czy spotykamy się na parkingu u Siemiana? :D

Opublikowano

siemian, więc jak ;> akjam, jedziemy razem w konwoju, czy spotykamy się na parkingu u Siemiana? :D

:gwizdanie:

Czekamy na info od siemiana i w kontakcie. :good:

Opublikowano

jutro wam dam znać :) Tolek bede dzwonił do Ciebie ok 13.[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 22:55_________________________________________________Toel widziałeś jaki Seves ma fajny prawy spryskiwacz reflektora?. Chyba zmniejszanie wagi pojazdu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

sevesspr.jpg

Opublikowano
  • Autor

wiedziałem, że nie działa, teraz wiemy, jaka jest tego przyczyna. Furkę trzeba troszeczkę odpicować, i będzie bardzo miło :gwizdanie:

ps, u mnie dolulik BT śmiga elegancko, RNS`E widzi już mi tel, tylko w HTC jest tak głupio, że pomio załączonego BT cały czas w telefonie, jak wchodzę do auta to muszę wejść w opcje BT i wtedy mi wykrya tel. Jak nie wejdę w opcje telefonu, to mi nie aktywuję się on sam. dziwne...[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:07_________________________________________________aha! i SDS mi szprecha po szwabsku!! nie widzę opcji, żeby zmienić language, idzie to zmienić z poziomu navi, czy trzeba jakoś soft rezać?

Opublikowano

da się zmienić z poziomu navi. :wink4: