fryzjerek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam mam pytanie jestem na etapie kupna a4 w USA jednak nie zawsze jest podane wyposażenie . Moje pytanie brzmi jak rozpoznać czy model b8 z navi . Jeden z forumowiczów powiedział mi ze musi miec antenę na dachu (rekin) jednak znalazłem auto kore takową ma a navi nie ma . Czy istnieje jakiś sposób zeby wiedzieć czy auto ma navi czy nie?? Myślałem ze ten jojstik co jest przy biegach to jest navi jednak i tu podobno sie mylę. tu jest ta co mnie interesuje a tu kolejna zdjecie juz z bliska nie widze tam zadnego przycisku NAVI czyli nie ma navi w tym aucie ??
ToXiC Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ze zdjęć widać ze posiada MMI wiec NAVI musi być :>. Nie zawsze chyba z tego Co mi wiadomo musi Mieć rekinka na dachu żeby posiadać NAVI :gwizdanie:
fryzjerek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ze zdjęć widać ze posiada MMI wiec NAVI musi być :>. Nie zawsze chyba z tego Co mi wiadomo musi Mieć rekinka na dachu żeby posiadać NAVI :gwizdanie: wszystko ok ale gdzie przycisk navi?? tu mi wlasnie cos nie gra niby duzy ekran a przycisku brak
fryzjerek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ok. a jest mozliwosc zalozenia navi?? tzn czy trzeba wymieniac ten ekran na jakos inny i czy wogole jest techniczna mozliwosc dolozenia nawigacji. jak tak to jakie sa to koszta +-
ctv Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 do wymiany ekran,plus: naped navi,sterowanie,
ToXiC Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 masz przycisk SAT niby co on może oznaczać? Mi się wydaje ze Navi
ctv Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 masz przycisk SAT niby co on może oznaczać? Mi się wydaje ze Navi A jak nie masz racji to na twój koszt montaz navi ?
ToXiC Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Już odrazu na mój koszt :gwizdanie: Sam jestem Ciekawy bo przymierzam się do kupienia nowego auta A4 b8 lub A6 C6. Może masz racje teraz to już sam nie wiem. A ty po czym twierdzisz że nie ma, bo nie ma guzika z napisem NAVI ?
malik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jeden z forumowiczów powiedział mi ze musi miec antenę na dachu (rekin) jednak znalazłem auto kore takową ma a navi nie ma . Antena na dachu (rekin) nie koneicznie musi być do navi. I to szczególnie w USA. Bardzo często znajduje się tam antena do radia satelitarnego SIRIUS XM (działa tylko tam). Prawdopodobnie w taki tuner było wyposażone to audi.
fryzjerek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Cuber- czyli navigacja jest tylko jak jast to pokretlo przy biegach? innej opcji nie ma ?
Cuber Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Cuber- czyli navigacja jest tylko jak jast to pokretlo przy biegach? innej opcji nie ma ? na to wygląda że tak to jest element sterujacy jednostką multimedialną MMI
MultiPanda69 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 ten przycisk " SAT " to właśnie Sirius o którym pisał malik
Rekomendowane odpowiedzi