Pandzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam, dziś w celu sprawdzenia turbiny odpiąłem gumowy przewód i zauważyłem, że jest w niej trochę oleju na dole czy to normalne?
ALBINEK Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Na dole to znaczy gdzie ? mógłbyś dokładniej .Jeżeli chodzi o wąż gumowy to normalne że jest tam trochę oleju jak silnik ma już trochę najechane.
franek84 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kolego ja też się przeraziłem jak IC wyjąłem do płukania ale po logach się uspokoiłem. taką płukanke dolotu robie raz na 30tyś i dobrze to nie wygląda ale pompuje dobrze zobacz kolego jeszcze czy od zimnej strony turbiny na tym rozgałęzieniu za przepływką czy masz dużo oleju jak tak to może odma zapchana(tam też zawsze troszkę jest ale troszke...) po zdjęciu widać że tragedi nie ma... zrób logi a koledzy prawdę powiedzą
Pandzior Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 _________________________________________________ zrób logi a koledzy prawdę powiedzą A którą grupę logować?
Rekomendowane odpowiedzi