Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prawe duże lusterko - problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem lusterka oba duze do swojej niuni, co sie okazalo prawe jest najprawdopodobniej od wersji angielskiej i z pozycji kierowcy po lewej stronie wogole nic przez nie nie widac, bo lusterko jest przystosowane do pozycji kierowcy z prawej strony. Czy da sie to jakos zrobić żeby bylo widac normalnie? moze trzeba zakupić jakis inny wklad do tego lusterka? [br]Dopisany: 02 Lipiec 2007, 21:40 _________________________________________________prosze o pomoc :a4fan:

Opublikowano

sam sobie odpowiedziałeś, wkładów na allegro masz mnóstwo

Opublikowano
  • Autor

no dobra wkład ratuje sytuacje, tylko jaki? niech sie wypowie ktoś kto ma prawe duże lusterko.[br]Dopisany: 08 Lipiec 2007, 08:39 _________________________________________________czyli nikt nic nie wie... szkoda :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

za 30 zł spec zerwie Ci podgrzewanie ze starego wkladu i ze szla sferycznego dorobi nowe i po klopocie - wlasnie przerobilem ten temat

ps. nie zawsze zerwanie podgrzewania sie udaje

Opublikowano

Opcja "szukaj" - priceless. :bicz:

Już kiedyś na forum opisywałem swoje perypetie z lusterkiem podgrzewanym i dawałem namiary na gościa z Sochaczewa.

opcja 1.

Kupujesz lusterko bez podgrzewania - u mnie ok 30 zeta za szt, doklejasz matę grzewczą-u ie jakieś 8 zeta za szt. Robociznę robisz sam

opcja 2.

wkład z podgrzewaniem, jakieś 50 zeta, robocizna samodzielnie

Oczywiście możliwe inne wariacje.

A namiary do Sochaczewa masz tutaj:

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1796250

w sobotę z rodziną podjedziesz, lusterka dobierzesz osobiście - będziesz miał pewność, a wracajac do Żelazowej Woli z rodziną wycieczkę zrobisz.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Soeki ze odgrzebuje tak stary temat ale szukam i nie moge znalezc czy prawe lusterko od anglika pasuje p&p do europejskiej wersji? Bo tez przymierzam sie do wymiany i chcialbym wiedziec na jakie problemy moge natrafic?

Opublikowano

Dzięki :afro:

• 4 lata później...
Opublikowano

A ktoś mi powie czy lewe lusterko z B5 przed liftem spasuje do polifta ? Nie chodzi mi o wygląd tylko o mocowanie - czy bez żadnych przeróbek do polifta można założyć lusterko przedfiftowe ?

Opublikowano

jeśli kostka sie nie różni to tak, ale tylko lusterko kompletne, bo mix 2 lusterek w jedno nie da rady