zaku2_88 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam, tym razem mam do was pytanie czy któryś z tych dwumasów będzie pasował do mojego silnicza? I co ogólnie myślicie o tych kołach zamachowych wraz ze sprzęgłem z tych aukcji poniżej? http://moto.allegro.pl/item999806391_kolo_dwumasowe_sprzeglo_audi_a4_a6_passat_1_8t.html http://moto.allegro.pl/item969114435_kolo_dwumasowe_sprzeglo_vw_passat_b5_a4_1_8t.html Dzięki z góry za każdą pomoc
zaku2_88 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tylko mam obawy czy napewno to dwumas mi się kończy i dlatego szukam używki na próbę czy aby napewno ta część ;(
syczylyjczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tylko podwoisz koszty.,a co się dzieje.
zaku2_88 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak autko wchodzi na obroty to jest odczuwalne drżenie a przy 3 tyś tak jakby wpada w wibracje o dużej częstotliwości takie mrowienie a pożniej buczy tak przy około 4,5 tyś obrotów.
sołtys85 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Coś te przebiegi małe jak na podawane roczniki. Zdecydowanie lepsza ta druga tarcza byłą tylko, że ktoś kupił. W pierwszym już raczej docisk wypracowany i róznie to z nim może być. Jak auto na sprzedaz to raczej dobra propozycja jak dla siebie to trzeba by sie poważniej zastanowić.
mlodyy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 powiem tak po swoim przykladzie rozbierz i bedzie jasne co sie dziej ja mialem dwumas ok tylko tarcza i lozysko sie wysypalo a co do uzywki skad masz pewnosc ze bedzie lepsze niz twoje.
zaku2_88 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Właśnie raczej autko dla mnie bo już sporo w nie włożyłem i poza tym dwu masem to wszystko działa jak należy dlatego mnie tak to drażni A gdy rozbiorę to po czym mogę poznać że to właśnie dwumas? Dodam, że podaczas wyłączania silnika czuć jak go tak zatelepie poduszki pod silnikiem zmienione na używkę ale oryginał i stan przyzwoity. [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________Wie może ktoś gdzie można tanio kupić zestaw sprzęgła z dwumasem do mojego silniczka?
Rekomendowane odpowiedzi