Chowix Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Podpięte jest to pod kostkę od sterowania elektrycznymi szybami. Kostka ta ma 5 wtyków wygląda to mniej więcej tak - - - || Dlaczego tam ? Sprawa jest jasna bo gdy zgasimy auto i wyłączymy światła to przyciski od elekt. szyb świeca nadal dlatego też klamki będą świeciły nawet gdy zgasimy auto. Klamki gaszą się bodajże po 2-5min albo gdy zamkniemy auto na klucz.
karolasterka Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 a po co do przednich drzwi? wystarczy jak pod jakiś przycisk podłączysz ( pod jego oświetlenie) albo pod licznik, bądź tez gdzieś przy bezpiecznikach gdzie pojawia się napięcie np. po przekręceniu kluczyka albo włączeniu siwateł. Ja mam wyrezane jeszcze diody w lampce podsufitki i kable pociągnąłem do włącznika przeciwmgielnych ( pod jego oświetlenie). Radzę też wszystko robić na wsuwki 9możliwość odłączenia przy demontażu boczka)[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:14_________________________________________________ mówię tu o przypadku podłaczenia tylnich drzwi
zdzis Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Mi bardziej by się z tyłu przydało gdy kumple nie mogą w klamke trafić xD więc rozwarze to... A może podłączyć pod te lampki co sa w drzwiach to jak otworzymy to się łądnie będzie świecić.
karolasterka Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 a po kij ci j podświetlenie jak drzwi już są otwrte?? to trochę mija się z celem
klysek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 nie chyba jednak nie bede tego rezal narazie :gwizdanie: moze z czasem sie wezme za to
zdzis Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dlatego ":polew:" Nie no myślę że jeśli ktoś robi coś w niuni to powinien to ładnie polutować na wtyczuszki elegancko
Chowix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hmm myślę że w sobotę przysiądę przy tym i pociągnę do przednich drzwi kable z tylnich [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:38_________________________________________________No właśnie co dotknę to zawsze muszę coś zepsuć Pytanie do Was może ktoś akurat też ma to samo.. Potrzebuje takiej sprężynki bo pękła mi w obu stronach Tz już ktoś się do nich dobierał i akurat ktoś to zepsuł
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 koledze kiedys sie te sprezynki tez spieprzyly tylko w Audi 80 kupil je w sklepie z pierdolami motorazycjnnymi za 1,50 PLN(sztuka)
zdzis Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie ktoś tylko sam żeś upie.... przy samej d*pie... Poszukaj w garażu pewnie coś dobierzesz. albo pójdź kup w ASO za 150 ziko albo jak kolega wyżej mówi w takim sklepiku zapytaj
Chowix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tylko że jak wyciągnąłem te klamki to one były jak po wojnie jednej nogi brakowało a jednej pól tułowia
dizell Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Potrzebuje takiej sprężynki bo pękła mi w obu stronach Ewentualnie możesz kupić na aledrogo klamki tylne (sa tańsze, a i tak sprężynka pasuje do przednich) za jakieś 15 zeta
Chowix Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No i modyfikacja zakończona pomyślnie Podłączyłem tylnie klamki :> kabel podłączyłem w kostkę przy pedale sprzęgła jest cała masa wtyczek. Znalazłem tą od otwierania szyb. Podłączyłem dodatkowe kable do tej wtyczki, pociągłem kabel w dolnej lewej listwie do tylnich drzwi, po czym pociągłem je pod tylną kanapą do prawych drzwi Jeżeli macie jakieś pytania to może zdołam Wam odpowiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi