Mati1690 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam Zauważałem że nie załącza się wentylator klimy(ten przy chłodnicy) Lecz jak w niego postukam rusza to wina szczotek. Ale choć wentylator się nie załącza klima działa chłodzi nie tak jak powinna ale nie jest źle. Moje pytanie brzmi co może się stać jak używa się klimy bez sprawnego wentylatora? Czy może coś sie przegrzać lub coś w tym stylu? Zastanawiam się nad kupnem nowego ale odstrasza mnie ściąganie całego przodu do wymiany wentylatora.
karolasterka Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 nie trzeba demontować całego przodu, jeden wkręt, obrót wiatrakiem w prawo i wychodzi ładnie, wyciągasz przewód ze spinek i przy zbiorniczku wyrównawczym masz kostkę, rozpinasz i po problemie. U mmnie wiatrak chodzi na krótko a jak podłącze pod wtyczke to nie che dzis będę przeglądac bezpieczniki
Mati1690 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hmm tylko u mnie jest nie za specjalny dostęp do tego silniczka Ja mam 2,5 tdi jest większy silnik i ciężko gdzie kol-wiek ręce włożyć
Rekomendowane odpowiedzi