pauka Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 witam, doszlo do tego, ze woze zapasowki, a wymiana zajmuje mi pewnei mniej niz wprawionemu serwisantowi czy to normalne ze w moim aucie zarowki od św mijania padaja srednio co miesiac? jesli nie to jaka jest przyczyna?
Szymoonk Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 sprawdź ładowanie, być może regulator napięcia padł i podaje za duże napięcie albo kupujesz żarówki w supermarkecie
pauka Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ok, napiecie sprawdze, jakie zarowki polecacie? ps: ten Twoj 75km to wogole jedzie? moim wyprzedzanie to walka o zycie, 75 bym sie bal...
zgredek27 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ok, napiecie sprawdze, jakie zarowki polecacie? ps: ten Twoj 75km to wogole jedzie? moim wyprzedzanie to walka o zycie, 75 bym sie bal... Niestety zauwazylem ze w soczewkach w b5 po lifice lubia padac zarowki, od kąd zalozylem hidy temat w dwoch a4 b5 ucichl... Pauka...chyba Cie "ponieslo", 90km da sie spokojnie jezdzic, albo nie jezdziles wolniejszymi samochodami albo... a z reszta-chyba ze Twoje 90km nie jedzie tak jak ma jechac... Dodam tylko ze i 60km dieslem wolnossakiem przejezdzilem cala PL z polnocy na poludnie, a i 75km transporter z 1 tona na pace dawał rade... kwestia umiejetnego poslugiwania sie pedalem przyspieszacza i momentem obrotowym. AHu w sedanie tez robilem trase SLUPSK-KRAKOW i biedy nie bylo, tylko trzeba to nazwac malo agresywna przejazdzka
Szymoonk Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja używam żarówek OSRAM zresztą każdy powie co innego. Mam lampki soczewkowe a żarówki są już rok czasu ... Mam 1z 90 kucy tylko za każdym razem jak wejdę w ustawienia konta to zmienia mi się na 75 :kox: I jak na 90KM to nawet nawet to idzie
Daimos Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 sprawdż napięcie ładowania, a co do żarówek do świateł mijania to ja używam najtańszych tungsram i po roku są ok
Rekomendowane odpowiedzi