tommylee Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Potrzebuję info na temat nr i ceny schowka pod siedzeniem kierowcy (z pakietu schowek)
ROBERT Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A masz w wyposażeniu taki schowek ? Jak tak to podaj VIN, a jak nie to będzie ciężko bo trochę części do tego jest ...
tommylee Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 na wyposażeniu nie mam, ale dokupiłem kiedyś z allegro komplet razem ze stelażem za grosze ale tylko 1. Mam zwykłe fotele w skórze i taki standardowy schowek na bank podejdzie
ROBERT Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Podeślę Ci na PW kilka screenów, może coś wybierzesz sobie Ale najpierw wyczyść sobie skrzynkę
tommylee Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Podeślę Ci na PW kilka screenów, może coś wybierzesz sobie Ale najpierw wyczyść sobie skrzynkę dawaj
mech15 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Podeślę Ci na PW kilka screenów, może coś wybierzesz sobie Ale najpierw wyczyść sobie skrzynkę jeśli możesz, to mi też prześlij pozdr
ROBERT Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Dobra wkleję tu wszystko, trochę tego jest. Wszystko zależy od typu foteli i koloru :
Rekomendowane odpowiedzi