tommylee Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 witajcie, proszę o numer i cenę schowka jak na zdjęciu:
ROBERT Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Chyba chodzi Ci o to Ceny: nr.5 - 30 € , u "Gajosa" - 160 pln nr.6 - 7 € , u "Gajosa" - 38 pln nr.12 [ 8E5 862 559 - wkład wnęki schowka ] - 5.4 € , u "Gajosa" - 26 pln
tommylee Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 tak dokładnie o to. tak na prawdę potrzebuję tylko nr 5 aby zakryć dziurę w boczku, kiedyś kupiłem boczek bagażnika z tą klapką i mam tam teraz pustą przestrzeń do gołej blachy. A ten Gajos robi też wysyłki?
ROBERT Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ Na pewno prowadzi sprzedaż wysyłkową, ale ile kasuje niestety nie wiem, może masz gdzieś w pobliżu ASO ?
tommylee Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 rozumiem, że on ma ceny takie jak w ASO?
ROBERT Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Przybliżone, ceny są różne, zależnie od rejonu Niedawno kupowałem czujnik temp. w "MAGRO RYBNIK" zapłaciłem 130 pln + oring 6 pln , a u "Gajosa" cena - 115 pln ( + oczywiście przesyłka )
tommylee Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Przybliżone, ceny są różne, zależnie od rejonu Niedawno kupowałem czujnik temp. w "MAGRO RYBNIK" zapłaciłem 130 pln + oring 6 pln , a u "Gajosa" cena - 115 pln ( + oczywiście przesyłka ) a jak wygląda czas oczekiwania na przesyłkę od Gajosa?
Cineksik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Przybliżone, ceny są różne, zależnie od rejonu Niedawno kupowałem czujnik temp. w "MAGRO RYBNIK" zapłaciłem 130 pln + oring 6 pln , a u "Gajosa" cena - 115 pln ( + oczywiście przesyłka ) a jak wygląda czas oczekiwania na przesyłkę od Gajosa? jesteś z Wrocławia to zamawiaj u siebie w ASO a nie kombinujesz z przesyłkami :gwizdanie:
tommylee Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Przybliżone, ceny są różne, zależnie od rejonu Niedawno kupowałem czujnik temp. w "MAGRO RYBNIK" zapłaciłem 130 pln + oring 6 pln , a u "Gajosa" cena - 115 pln ( + oczywiście przesyłka ) a jak wygląda czas oczekiwania na przesyłkę od Gajosa? jesteś z Wrocławia to zamawiaj u siebie w ASO a nie kombinujesz z przesyłkami :gwizdanie: nie no sprawa jasna, tylko jakby się okazało że ASO wrocław wali ceny wyższe to można kalkulować Gajosa razem z przesyłką
Rekomendowane odpowiedzi