pitejro82 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam. Mam problem ze światłami w swoim samochodzie - nie działają mi światła mijania/drogowe od strony kierowcy, zarówno z przodu jak i z tyłu. Biorąc pod uwagę to, że jestem laikiem - nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić. Żarówka okazała się spalona, ale jej wymiana nie przyniosła efektu. Bezpiecznik to chyba nie jest, bo raczej nie działałyby światła po obu stronach. Prosiłbym o pomoc
bin85 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Właśnie prawa i lewa strona mają osobne bezpieczniki, dodatkowo mijania i drogowe też mają osobno czyli w sumie 4 bezpieczniki i z tego co piszesz musiały by być 2 przepalona, najlepiej bedzie jak to sprawdzisz jeżeli będą dobre to może coś z wyłącznikiem od świateł jest nie tak.
Chowix Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Schemat bezpieczników http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/opis_bezpiecznikow-t7319.0.html Tak jak kolega wyżej wypowiedział się to bardzo prawdopodobne ze bezpieczniki Mi ostatnio padły postojowe prawe to nie świeciły prawe przód i prawe tył..
pitejro82 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Faux pas. Przyznaję się do błędu. Na początku błędnie zinterpretowałem opis tych bezpieczników.. aż szkoda gadać Dziękuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi