Miron Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam wszystkich. Moja Dzidzia dostała nowe poduszki pod silnikiem i skrzynią biegów. Wczesniej przy rozgrzanym mialem efekt drżenia auta i wibracje drażka zmiany biegów. Dolegliwości ustąpiły tylko pojawił siędziwny hałaś w srodku miedzy 1500 a 2000 obrotów tuba tak jabym mial półsportowy wydech ...takie buczenie. Czy cos takiego to normalny objaw po wymianie poduszek na nowe ?? (nie są oryginalne ale tez nie badziewiaste) czy coś mogli mi zle złożyć albo coś za mocno dokręcic ??
Miron Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 kurcze no wlasnie zapomnialem nazwy :/// bede wiedział w poniedzialek... poducha pod silnik 1 sztuka 150zł kosztowała pod skrzynie bodaj 75/85 zł. Moze kurcze za twarde ?? :/
Wihajster Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 jak nie zalozyles lemfordera albo ori to masz to co masz.Ja placilem 500 za 2szt
Miron Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 kurcze ...to oddam to w cholerę i założe oryginalne ...lemfordera na pewno to nie są :/ Dzieki Pozdrawiam
stachu33 Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Mi mechanior powiedział że też mam poduchy do wymiany i nie wiem jakie kupić w sklepie doradzili mi febiego po 230 za SZTUKE CO O TYM MYŚLICIE
Wihajster Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 moga byc ale wolałbym lemfordera zapakowac
Miron Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Opublikowano 12 Lipca 2007 Wsadzili mi poduchy Kagera no i wymienili teraz na Lemfordera. BEZ PORÓWNANIA.!!.chociaz znowu trzesie mi sie lewarek od skrzyni biegów :/// No nic spróbuje łacznik elastyczny chociaz wygląda OK. Nie polecam 1 firmy ...i proszę przemyśleć i nie oszczedzać na tej części ..no chyba ze tylko w moim przypadku taka tuba była:)). Pozdrawiam
_siwy_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Moze jeszcze złącze elastyczne wydechu sprawdz/wymien. Przy padnietych poduchach szybciej sie zuzywa..
kyrbob86 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam, mam ten sam problem po wymianie poduszek ale nie wiem jakie, zapłaciłem za dwie 250zl pewnie jakaś kupa zaczęło mi buczeć w środku, czy to z czasem przejdzie??
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam, mam ten sam problem po wymianie poduszek ale nie wiem jakie, zapłaciłem za dwie 250zl pewnie jakaś kupa zaczęło mi buczeć w środku, czy to z czasem przejdzie?? nie nie przejdzie a z czasem będzie gorzej... wsadzaj lemfordera
Grzesiek234 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 No niestety może być już tylko gorzej...... Lenforder albo ori .
Rekomendowane odpowiedzi