Ronny Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam, mam problem z osłoną od silnika 1.9 TDI 110KM. Pewnie nie jestem jedynym, któremu się ta osłona oderwała. Szukam mocowników, które trzymają taką oslone. Problem polega na tym, ze nie wiem jak profesjonalnie te mocowniki się nazywaja, zeby je znalezc na allegro. dla mnie sa to " poduszki pod oslone na silnik " ale niestety nie moge ich znalezc. Czy moze ktos mi powiedziec, ja te czesci sie nawyzaja ? ( chodzi tu o ta gumke ktora ma z dwoch stron gwinty ), albo moze ma ktos link do tych czesci. Pozdrawiam Ronny
tomiczka Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Te "mocowniki", jak je nazwałeś, to spinki. Poniżej masz link na Allegro, w którym jest wszystko pokazane. http://www.allegro.pl/item985608344_oslona_silnika_skrzyni_spinki_audi_a4_passat_b5.html
Ronny Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Kurcze moze zle sie okreslilem. Chodzi mi o ta oslone wyciszającą silnik, która jest na górze silnika jak sie maske podnosi osłone/pokrywe Pozdrawiam
mech15 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 z tego co mi tu pokazuje, to ok. 20 zł w ASO, spisz numer i zadzwoń z zapytaniem pozdr
Rekomendowane odpowiedzi