LAKIER88 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam Panowie doradzcie czym najlepiej konserwowac i utrzymywac w czystości skóre w samochodzie by była miekka ślniąca i pachnąca macie jakieś swoje patenty??
Bogumił Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja co prawda ze skórzanego "wyposażenia" mam jedynie obszytą kierownicę, ale stosuję do konserwacji jej balsamy do ubrań ze skóry. Nanoszę delikatną "mgiełkę" i wcieram do połysku. Ewentualnie zamiast balsamu można zastosować wazelinę kosmetyczną - ale po takim natłuszczeniu skóra zrobi się bardzo śliska.
Krupski Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 jak nabłyszczyć i zakonserwować polecam wazelinę w płynie do kupienia w każdej aptece
medik Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja kupiłem cały zestaw Sonax, mleczko, pianka i chusteczki. Efekt fajny, polecam.
Zmija Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Pamietaj tez ze skory za czesto tez nie mozna traktowac tymi wszystkimi specjalami:)
LAKIER88 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 gdzie zakupic mleczko sonax do czyszczenia i konserwacji tapicerki skórzanej bo u mnie w okolicy sklepy i cpny nie posiadaja oprócz allegro gdzie pytac ??
lukas309 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 mam czarną skórę w moim audi A4 i środek do konserwacji i czyszczenia firmy GLIPTONE to rewelacja niedość że pieknie pachnie skórą to skóra staje się miekka http://www.gliptone.pl/index.php/produkty.html
LAKIER88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 czy sonax mleczko ładnie pachnie prosze o wypowiedz tych którzy uzywaja sonaxu
trezor4 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 witam , czym wyczyscic smar mam pare plam na skorzanej tapicerce kolor brazowy jasny
LAKIER88 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ludwik z ciepłą wodą a jak nie to są pianki do czyszczenie tapicerki sonax
trezor4 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 mam pianke sonax do czyszczenia tapicerki ale nie schodzi :(
LAKIER88 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nabłyszczyłem sobie skóry sonaxem powiem ze niezły jest tylko mógłby lepiej pachniec ale ładne sie foteliki zrobiły pozdro i polecam
Rekomendowane odpowiedzi