kamil642 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam mam problem z moim audi gdy jade zamochodem wskażnik paliwa pokazuję mi mniej niz mam naprawdę w zbiorniku bo gdy zgaszę silnik i włączę zapłon to wskazówka pokazuje mi conajmniej o kreske lub 2 kreski jak to naprawić proszę was bardzo pomoc!
danielm21 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 znajdziesz to opisane w dziale Warsztat - Zrób to sam Dokładnie krok po kroku co robić...
kamil642 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 gdzie to jest w tym dziale szukałem i nic nie znalazłem
mech15 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1z_bledne_wskazania_poziomu_paliwa_naprawa_plywaka-t19271.0.html może to ci pomoże
louolo Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 pływak pływakiem mi tez mechanik powiedział że pływak jest zaśniedziały a dokładniej styki od pływaka a okazało sie że jest silniczek krokowy padnięty od sterowania wskazówką wskażnika
Rekomendowane odpowiedzi