wrclaguna Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Kolega ma taki problem nie moze otworzyc zamka tylnej klapy w sedanie A4 B6 2004. Kanapa jest nie dzielona Jakies pomysly moze ktos mial podobny problemik
wladca_pierscieni Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W avancie to wiem ze w klapce trójkata jest cięgno ale w sedanie
wrclaguna Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja podpowiedzilem kumplowi ze tylko ciecie tylnej blachy wchodzi w rachube
Silent bob Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no, ale to problem z zamkiem czy z czym ? moze podjechac do jakiegos speca od awaryjnego otwierania zamków. W Łodzi wiem, że jest takich kilku, więc pwnie u Was też. Ewentualnie rozwiercić zamek, a później wymienić...
Chuck Norris Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dokładnie wiertara i jedziemy z zamkiem. A nie da rady tak po za tym odkręcić ewentualnie całej kanapy?? Myślę że dało by rade.
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Problem tkwi w przerwanym kabelku do silniczka zamka . Gdzies jest przelamany
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 na szczescie problemik ma kolega w sedanie juz wycial w scianie otwor probowal sciagnac jakos tapicerke podlaczal jakos kabelki do instalacji silniczke i nie ma juz pomyslow
Rekomendowane odpowiedzi