Markus27 Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam Kupiłem dziś zaworek N75 zeby go wymienić a tu zaworek ma inną wtyczke ja mam prostokątną a tu półokrągła,teraz pytanie czy jak zmienie wtyczke to bendzie wszystko wporządku
Motor Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Bankowo będzie dobrze.Tylko trzeba zapamiętać przewody do pinów 1 i 2 jest opisane na wtyczce.Nie trzeba nawet ciąć i lutować przewodów wystarczy przełożyć.U mnie działa.
Markus27 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Opublikowano 7 Lipca 2007 :thumbup:dzięki chłopaki za pomoc,ale musze dalej w niuni kopać bo czarnego dyma mi puszcza
januszek159 a4 Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam. Odnośnie czrnego dymku to jak dasz tak wiecej gazu to normalne jak puści dymka(diesel), gorzej by było jakby był on koloru niebieskiego. No chyba, że sadzi jak parowóz bezustannie.
spanky Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Bankowo będzie dobrze.Tylko trzeba zapamiętać przewody do pinów 1 i 2 jest opisane na wtyczce.Nie trzeba nawet ciąć i lutować przewodów wystarczy przełożyć.U mnie działa. z tym bankowo to nie byłbym wcale taki pewien ... Jak kupił N75 do silnka sterowanego podcisnieniemto nie bedzi banglac jak nalezy ... p.s z opisu wynika ze kolega ma turbulum sterowane nadcisnieniem ... :thumbup:dzięki chłopaki za pomoc,ale musze dalej w niuni kopać bo czarnego dyma mi puszcza pomacaj gumowe rury ...
Rekomendowane odpowiedzi