marian Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 witam i proszę o podpowiedź.mam zamiar wymienić łożysko koła przedniego, więc muszę zdemontować zwrotnice czyli wybić wahacze dwa górne i dwa dolne oraz końcówkę drążka kierowniczego.I tu pytanie czy po wybiciu końcówki drążka ze zwrotnicy będę musiał ustawiać zbieżność?-tak wyczytałem w książce.proszę o odpowiedź.
goldi Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Jeżeli nie wymieniasz koncówki drążka kierowniczego nie musisz ustawiać zbieżności dodatkowo będziesz musiał odłączyć czujnik ABS (wtyczka ) i zdemontować zacisk hamulcowy łożysko było by dobrze żebyś wycisnął na prasie i wprasował nowe
sebo| Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jeżeli nie wymieniasz koncówki drążka kierowniczego nie musisz ustawiać zbieżności dodatkowo będziesz musiał odłączyć czujnik ABS (wtyczka ) i zdemontować zacisk hamulcowy łożysko było by dobrze żebyś wycisnął na prasie i wprasował nowe jak odłąćzyć czujnik abs?? bo nie moge tego uczynic?
pauel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 poruszaj nim raz w prawo raz w lewo i powinien wyjść
Lombardo Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 poruszaj nim raz w prawo raz w lewo i powinien wyjść ale po co ruszac jak można go odłaczyc na kostce z drugiej strony i wyjdzie razem z zwrotnicą?
sebo| Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Tak też zrobiłem....kostka w nadkolu, ponieważ bym / jest zapieczony w piaście....
Rekomendowane odpowiedzi