MAGIC87 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam. czy ma ktoś może jakieś zdjęcia, jak puścić kable od akumulatora do kabiny... nie mogę znaleźć otworu.
I r o Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nie mogę znaleźć otworu. po paluszku :polew: a najlepiej przez puszkę od ecu
Artur82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 ja mam puszczony pod "puszka" gdzie znajduje sie filtr klimatyzacji
MAGIC87 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 w sumie znalazłem i przepchnałem... poszedłem sladem arturaB6 tyle ze obok wejsca od klimy były 2 dziury i poszło po drucie. zrobie zdjecia dla potomnych
Artur82 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 zdjecie by sioe przydaly...potomni by juz nie pytali
MAGIC87 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 w sumie wrzucam jedno zdjecie... glównie chodzi o pokazanie miejsca gdzie przepchanc kabel. Uploaded with ImageShack.us musimy wykrecic schowek... potrzebny bedzie klucz nasadowy 8mm... i kabel wyjdzie nam pod nogami pasezera... dalej to tylko wystarczy sciagnac progi( podwazyc plaskim srubokretem albo samymi palcami wyjda.) zeszło mi 3 h... ale teraz juz wiem co i jak wiec jak ktos potrzebuje pomocy to pisac na priv
Orange Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 jakbyś mógł zrobić zdjęcie progu i zaznaczyć w których miejscach podważyć/pociągnąć żeby nic nie urwać i nie robić tego cały dzień.. no i jak z wejściem w bagażnik? ruszałeś kanape z tyłu? jakieś plastiki?
MAGIC87 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 zrobie zdjecia porgów... a co do bagaznika u mnie był problem poniewaz mam wersje bez skladanych foteli... ale w bagazniku mamy takie kratki po boku. wyciagnałem je ... i widac taka gabke.... i trzeba wsadzic tam reke i palec wyjdzie nam koło pasów bezpiecznstwa...zrobie całe dokladne fotostory jak sciagne boczki drzwi... bo musze załozyc pzredni system... progi bede sciagał 2 raz bo musze puscic kable z bagaznika pod głosniki z przodu. jak cos to pisz na priv to pomoge
I r o Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 kolego MAGIC87 większego podpisu nie zapoda się
Orange Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 zrobie zdjecia porgów... a co do bagaznika u mnie był problem poniewaz mam wersje bez skladanych foteli... ale w bagazniku mamy takie kratki po boku. wyciagnałem je ... i widac taka gabke.... i trzeba wsadzic tam reke i palec wyjdzie nam koło pasów bezpiecznstwa...zrobie całe dokladne fotostory jak sciagne boczki drzwi... bo musze załozyc pzredni system... progi bede sciagał 2 raz bo musze puscic kable z bagaznika pod głosniki z przodu. jak cos to pisz na priv to pomoge rób zdjęcia czego sie da, interesuje mnie każdy szczegół bo też chce sie zabrać za instalacje ale boje sie ze coś złamie podczas rozbierania.. za głuszenie i instalacje dziś sie nie bd brał ale w tym albo w nastepnym miesiącu kupuje maty i jestem tuż tuż
tasman120 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 A ja kurcze kabel do aku od cb prowadzilem strona kierowcy i sciagalem koło z nadkolem...szkoda ze nie wiedzialem wczesniej o tym miejscu:/ Ale przyda sie przy zakladaniu wzmacniacza:D dzieki:) i tez prosz eo wiecej fotek sciagania progów bo bede zakladal glosniki do tylnych drzwi.
Rekomendowane odpowiedzi