tomek25 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam chcialem sprawdzic przeplywke i postanowilem ja odlaczyc z wtyczki. nie ma zadnej roznicy czy podpieta czy nie .nawet zadna lampka sie na tablicy nie zapala.Dodam ze jak jest goraco to wogole auto prawie nie jedzie a na klimie to masakra przy rozpedzaniu jakby stalo w miejscu . co to moze byc .Kiedys bylem u goscia na kompie to zasugerowal ze mala troche dawka powietrza .Jeszcze wyminie w tygodniu filtr powietrza ale to raczej nie jest wina.
Bogumił Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 A czy to zamulenie jest na benzynie czy na gazie?
ROBERT Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Wymień ten filtr powietrza jak jeszcze nie wymieniałeś ... a potem VAG (i możliwe błędy) ...
tomek25 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Na benzynie troche lepiej sie zbiera ale to zrozumiale chyba.Moze trzeba polatac na benzynie jakis czas.
M_ILES Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Kolego VAG i szukaj przeplywomierza, najlepiej oryginal
piotrpz87 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 A jaka powinna być reakcja po odpięciu wtyczki od przepływomierza? Bo u mnie monentalnie spadają obroty i silnik się dławi po podłączeniu przepływki wszystko gra - tak powinno być?
M_ILES Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Wg mnie, jak najbardziej poprwana reakcja silnika. :> PS Czasem zapala sie ESP, gdy przeplywka jest uszkodzona i podaje zly sgnal do ECU.
tomek25 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 piotrpz87 a jakas kontrolka ci sie zapala po odlaczeniu przeplywki?
piotrpz87 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Nie sprawdzałem - na chwile ją tylko odpiołem i zaraz podłączyłem.
Rekomendowane odpowiedzi