admin20 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Witam. Mam wielki problem z samochodem, otóż byłem dzisiaj na podpięciu kompa i mechanik stwierdził u mnie błąd (po322) program vag; (brak)czujnik halla czujnik prędkości silnika i cewka zapłonowa potrzebuję numery tych podzespołów i zdjęcia(jak można) objawy to że samochód nie ma mocy oraz bardzo ciężko odpala, czasami trzeba dłużej kręcić
DaRo93 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 zaplon przestawiony ... i dlatego nie ma mocy i ciezko odpala ... mialem taki sam błąd , pewnie rozrzad Ci przeskoczył sprawdz czy Ci klinek na wale sie nie piłuje mialem tak w swoim ... kolo pasowe sie odkrecilo iii wymiana zaworow popychaczy itp
admin20 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 a ma zimnym też tak miałeś?? jak rano odpalam to jest gitara i normalnie jedzie, jest moc i w ogóle, a jak się rozgrzeje to nie mam mocy jak się depnie a jak powoli to wskakuje ale przerywa i dochodzi tylko do 5 tyś obrotów, na zimnym dochodzi do końca. czy to możliwe żeby rozrząd w tym, przypadku przeskoczył??
Rekomendowane odpowiedzi