Coleman Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 witam Panowie jest nie typowa sprawa oplacil mi ojciec autko z pare dni temu wyjechal i nie bede mial z nim najblizszego kontaktu a mianowicie: moja dziewczyna wyprala mi portfel a z nim dowod i ubezpieczenie i nic z niego nie zostalo i nie wiem gdzie jest oplacony czy mozna to jakos sprawdzic przez neta lub gdzies zadz zyby sie dowiedziec??Pomocy
elmo814 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 na poczatek polecam sprawdzic o ile pamietasz tam gdzie miales przed ostatnie ubezp, albo sprawdz tez gdzie ojciec ubezpiecza autko pewnie robi to z przyzwyczajnia w jednym miejscu , znajomego ubezpieczyciela nie znasz , on by cos wniosł mądrego do twojej sprawy jaki ty portfel masz (brudny)
Coleman Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 no mialem ale sie wypral i jest juz czysty tylko ze jest taka kwestia ze ja go kupilem w grudniu i nie wiem czy ojciec oplacal czy oplacal wczesniejszy wlasciciel to raz a dwa sprawdzalem wlasnie i powiedzieli ze nie istnieje w bazie audi o takich blachach [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 21:23_________________________________________________PROBLEM ZOSTAŁ ROZWIĄZANY DZIĘKUJE SERDECZNIE WSZYSTKIM KTÓRZY MI POMOGLI
Rekomendowane odpowiedzi