intro Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Witam. Może trochę mam nie po kolei w głowie bo jeszcze nie odebrałem auta a już myślę co by tu w nim "ulepszyć" :-) ale przejdźmy do rzeczy... Otóż kokpit mojej A4 wygląda jak na zaprezentowanym niżej zdjęciu: Tak sobie pomyślałem że fajnie by było zmienić ten przestarzały Concert I na np RNS-E z navi:-) Tak czy siak, nawigacji będę potrzebował to raz, odtwarzacza mp3 również, tak więc dlaczego nie zamontować czegoś co będzie idealnie się komponowało.. Nie wiem czemu, ale wolę ten oryginalny komponent przeznaczony dla Audi niż jakiekolwiek inne nie fabryczne twory.. Moje pytanie jest następujące: Czy ktoś z Was orientuje się czy w Lublinie istnieje jakaś firma, która przeprowadza tego typu wymiany? Chodzi o montaż z przebudową konsoli w przypadku otworu dla 1DIN. Znalazłem ofertę na allegro, wraz ze sprzętem, ale.. Bydgoszcz:-( http://allegro.pl/item1028060374_montaz_nawigacja_audi_a4_rns_e_pl_menu_bydgoszcz.html Dzięki za wszelkie (od) i (pod) powiedzi:)
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 dlaczego nie zamontować czegoś co będzie idealnie się komponowało. Wcale sie tak idealnie nie komponuje w B5 :gwizdanie: Ciekawe co znaczy u nich profesjonalna przeróbka z 1DIN na 2DIN :gwizdanie: bo jeśli to rzeźba... a ori częsci pod 2DIN do b5 ciezko szybko skompletować :gwizdanie:
intro Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 Wcale sie tak idealnie nie komponuje w B5 :gwizdanie Hmm w sumie po bokach są widoczne szczelinki po przeróbce.. ale myślę, że i tak w miare fajnie to wygląda: http://audiforum.us/rns-e/4685-completed-b5-a4-rns-e-install-no-canbus-pics.html
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 no źle nie wygląda, choć kolor rózni sie na tej fotce tego nie widać, ale były fotki na forum z pokazaną róznicą :gwizdanie: A co montazu w polifcie to bedzie trudne do załozenia bez używania ori częsci pod konsole 2DIN, w przedliftach przerabiali
Rekomendowane odpowiedzi