maudia4 Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 witam mam maly problem bylem ostatnio nad jeziorem i noeopatrznie usiadlem na siedzeniu w mokrych gaciach od tej pory pozastaly mi zacieki ( welur) probowalem czyscic jakas pianka ale bez efektu , czy macie jakies doswiadczenei z tym ??? jakas podpowiedz
kamil21 Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 w kazdej myjni ci to zrobia, z gruntownym myciem środka koszt ok 100 zł.
arkolek Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 pranie siedzeń to jedyne wyjscie. kup dobry płyn i do roboty :>
Gość davido31 Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 jakas podpowiedz moja rada: nie siadaj w mokrych gaciach do samochodu! woź zawsze gatki na zmianę :bicz3:
miro_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie trzeba mokrych gaci... U mnie wystarczyła niedomknięta szyba podczas mycia samochodu. Samodzielne pranie powoduje tylko większe plamy. (jak na razie, ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa )
Rekomendowane odpowiedzi