Szymoonk Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Czy w bagażniku pod pompka centralnego zamka powinna być dziura czy to wynik nieudanej naprawy ?
dareko Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 powinna byc, bo u mnie niedawno czyscilem audi i z lewej strony pod schowkiem jest taka sama pewnie to odplyw wody
Gość davido31 Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Czy w bagażniku pod pompka centralnego zamka powinna być dziura czy to wynik nieudanej naprawy ? pod pompką centrala powinna być gąbka a nie dziura :bicz3:
dareko Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 jest podluzna szczelina pewnie taka jak po lewej stronie pod miejscem na klucze i lewarek wyslij fotke albo wyciagnij tapicerke z bagarznika zajmnie ci to 5 min
wesoly1601 Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 No właśnie moje Audi jakiś miesiąc temu dostało w tył... po naprawie chciałem naprawić pompkę zamka która od dłuższego czasu mnie zawodziła i natknąłem się na tą dziurę i chciałem ją czymś załatać (jeszcze tego nie zrobiłem). Więc ma ona tam być czy nie? Bo miałem tam mokrą gąbkę od pompki :/
Szymoonk Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Opublikowano 17 Lipca 2007 Na to wygląda ze ta "dziura" musi tam być =)))
Rekomendowane odpowiedzi