fafol Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam mam problem z migającą świecą żarową komputer wskazał błąd pompy wtryskowej, auto przy 120 traci moc pomóżcie
Lukasz_N Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Kolego podaj dokładnie nr błedu bo nikt tu nie jest jasnowidzem
fafol Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 nie znam nr błędu podpinał mi go mechanik i tylko powiedział o tej pompie
Lukasz_N Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 To jedź do niego i niech Ci powie dokładnie. A swoja drogą jaki jest sens podpinania auta pod VAG'a jesli nic z tego nie wynika? Radzę zmienić mechanika skoro w ten sposób robi diagnostykę.
fafol Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 panowie pomóżcie bo nie wiem co mam robic czy znowu jechac do mechanika i płacic 100 za podpiecie
Lukasz_N Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Kolego zainwestuj to 100zl w interfejs i VAG'a, poczytaj trochę info na forum i nie będziesz musiał jeżdzic do takich "fachowców". A nie sądze żeby ktoś mogł Ci tutaj pomóc bez takich podstawowych informacji.
Rekomendowane odpowiedzi