Silverse Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam, Jaka jest dlugość przewodu hamulcowego sztywnego prowadzacego od pompy ABS do zacisku tylnego lewego (od strony kierowcy) Z tego co widzialem to przewod sklada sie z 4 czesci: 1) długi sztywny przewód prowdzacy w okolice tylnej belki 2) przewod elastyczny ok 20cm można dokupic 3) krótki przewod sztywny 4) przewod elastyczny wkrecany do zacisku chodzi mi o wymiar 1) i 3) oraz jakie koncowki trzeba zrobic na koncach? Z tego co sie orientowalem to na elastycznych przewodach sa koncowki z gwintem M10x1 podejrzewam ze przy pompie jest to samo, czy moze ktos potwierdzic? Byc moze ktos z kolegow wymienial, i dokupowal dorabiane przewody i moze pomoc. Z góry dzieki ! P.S. Z gory uprzedzam odpowiedzi ze jakbym mogl zdjąc ten przewod i podjechac do sklepu, to bym nie pytal na forum.
Góral.tz Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 nie wiem czy dokładnie o to chodzi ale chyba chodzi o numerek 6 i 8
Silverse Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Ok super , o to chodzi . Z tego co widze sa dwa wymiary dla 8 i (8), o co tu chodzi, czy trzeba szukac po nr VIN? Czy moglbys jeszcze prosze wkleic screena tak zeby byly dane o punktach 1,2,3,4 ? Nie dojrzalem ze jeszcze 4 moze byc potrzebna.
Góral.tz Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 no nie powiem ci dokładnie skąd ta różnica czy to chodzi o miesiąc produkcji czy może avant/sedan nie wiem, ale screena mam dla ciebie
Silverse Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Dzięki, pomogleś mi bardzo. Teraz juz sobie jakos poradze. Pozdrawiam
Góral.tz Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Dzięki, pomogleś mi bardzo. Teraz juz sobie jakos poradze. Pozdrawiam Spoko po to forum mamy
Rekomendowane odpowiedzi