Opublikowano 15 Czerwca 201016 l ehh żeby to w ich przypadku było takie łatwe ... ale z tymi "wynajętymi" kibicami to juz przesadzili
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l Korea pyka całkiem nieźle - to chyba dlatego, że mają nóż na gardle Wydaje mi sie, że spykali by polske bez problemu. Denerwują mnie strzały z dystansu tylko... to taki akt desperacji A brazylia? Nie pokazuje nic konkretnego. Czuje, że helmuty wylądują w finale z hiszpanią chociaż ci drudzy jeszcze nie grali - zobaczymy co pokażą.
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l A ja to się wcale nie dziwię grze Brazylijczyków... Oni tu przyjechali zagrać komplet spotkań, nie ma co szaleć już w pierwszym meczu :gwizdanie:
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l Oni tu przyjechali zagrać komplet spotkań, :polew: :polew: :polew: :polew: tzn 4 ?
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l Oni tu przyjechali zagrać komplet spotkań, :polew: :polew: :polew: :polew: tzn 4 ? Tak cztery...
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l jeszcze jedną walną i wszystko 3 bramki to nie do pary lepiej niech walną jeszcze 2
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l Widzialem jedna dobra akcje Brazyli - podanie Robinho, bo nawet ten strzal byl taki ze dobry bramkarz mogl na wyczucie to wybronic .
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l możliwy scenariusz,nawet bardzo możliwy Brazylia-Wybrzeże 0-0 Brazylia-Portugalia 0-0 Wybrzeże-Korea 1-0 Portugalia-Korea 1-0 i Brazylia nie wychodzi z grupy :polew:
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l możliwy scenariusz,nawet bardzo możliwy Brazylia-Wybrzeże 0-0 Brazylia-Portugalia 0-0 Wybrzeże-Korea 1-0 Portugalia-Korea 1-0 i Brazylia nie wychodzi z grupy :polew: nie kracz :bicz3: