Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RPA 2010 - Mistrzostwa Świata - analiza i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawooo Biało Czerwoni :good: :good: :good:

...sędzia Kalosz...

to już wiadomo od dawna :kox:
Opublikowano

Brawooo Biało Czerwoni :good: :good: :good:

...sędzia Kalosz...

to już wiadomo od dawna :kox:

kto teraz będzie mu robił nalot na chatę ?
Opublikowano

Szwajcaria :oklaski:

teraz cała obrona Szwajcarska pójdzie za dobre ceny do lig europejskich :naughty:

dziś w Szwajcarii będzie orgia :polew:

Opublikowano

"Xavi ostatni raz stracil pilke jak mial 8 lat i go mama na obiad zawolalal" :decayed:

Hiszpania grala super, ale nie miala szczescia w tym meczu no trudno - jeden z ciekawszych meczy jaki ogladalem a widzialem prawie wszystkie ;-) .

Pierwsza niespodzianka tych MS . :confused4: :confused4:

Opublikowano

"Xavi ostatni raz stracil pilke jak mial 8 lat i go mama na obiad zawolalal" :decayed:

Hiszpania grala super, ale nie miala szczescia w tym meczu no trudno - jeden z ciekawszych meczy jaki ogladalem a widzialem prawie wszystkie ;-) .

Pierwsza niespodzianka tych MS . :confused4: :confused4:

Mecz był dobry :) Szwajcaria też pokazała na co ich stać :) obrona bez zastrzeżeń :)
Opublikowano
:shocked:
Opublikowano

heheh normalka, hiszpania gra pieknie,ale przegrywa i daleko nie zajdzie,zeby wyszli z grupy :polew: :polew:

Opublikowano

szwajcaria :good: :good:

Opublikowano

Opcje sa 2 :)

1. tak zmobilizuja ze zdemoluja wszystkich od tej pory ( zgrupy to raczej wyjda maja Chile i Honduras do ogrania ) .

2. bedzie zalamanie i zamiast mobilizacji zremisuja z Chile lub odpadna z Brazylia w nastepnej rundzie.

tak czy inaczej jestem przybity po tym meczu :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Pewnie ze Szwajcarami dostalibyśmy 5:0 :polew: :polew: :polew:. Nie spodziewałem się takiego wyniku...

Opublikowano

Pewnie ze Szwajcarami dostalibyśmy 5:0 :polew: :polew: :polew:. Nie spodziewałem się takiego wyniku...

ja mysle ze moglibysmy nawet znimi Wygrac... grali by zupelnie inaczej niz z Hiszpania.

tumblr_l437641GCo1qzpwi0o1_400.gif

Opublikowano

ja mysle ze moglibysmy nawet znimi Wygrac... grali by zupelnie inaczej niz z Hiszpania.

A ja myśle, że moglibyśmy wygrać jedynie z azejberdżanem no ewentualnie z turkmenistanem.

I tyle w temacie. Polska piłka nożna to tylko kupa śmiechu z niemrawo ruszających sie kilku flegmatyków i krzykacza trenera.

:kox:

Urugwaj pojechał RPA w pieknym stylu. Troche mi ich szkoda bo są gospodarzami... biedni kibice pewnie płaczą i topią smutki w pubach ;(

Opublikowano

mnie ich wcale nie szkoda :gwizdanie: niech zabierają te trąby z trybun i wrócą do zabawy w złodziei i morderców :cool1:

Opublikowano

Zauważyliście Panowie, że po pięknym strzele Diego Forlana na 1:0 trąbienie ucichło? :decayed::naughty::kox:. Widać jeszcze wiedzą komu kibicować :polew: :polew: :polew:. W tym meczu byłem za Urugwajem. Dobrze, że wygrali mam nadzieje, że z meczu na mecz będzie ciszej bo już głowa boli od tego trąbienia... :disgust:.

Opublikowano

mnie ich wcale nie szkoda :gwizdanie: niech zabierają te trąby z trybun i wrócą do zabawy w złodziei i morderców :cool1:

...ja na początku myślałem że gdzieś blisko stadionu jakieś ścierwo leży i muszyska tak brzęczą :decayed:

Opublikowano

...ja na początku myślałem że gdzieś blisko stadionu jakieś ścierwo leży i muszyska tak brzęczą :decayed:

:polew: :polew:
Opublikowano

jeeeebany :kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew:

:polew: :polew: :polew::good::kox: :kox: :kox: