Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RPA 2010 - Mistrzostwa Świata - analiza i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E tam mają... Jeden Messi mundialu nie wygra, nawet jak mu Higuain pomoże to i tak wygra Brazylia :kox:

Diego Millito

Gabri Milito

Kun Aguero

Messi

Higuaiń

I dużo jeszcze wymieniać...

Skład mają jeden z lepszych na tych mistrzostwach ale chyba najgorszego trenera :decayed:

mogą zamieszać .... zawsze stawiam na Brazylię i Argentynę ....

Opublikowano
Opublikowano

co nic nie piszecie?

Mistrzostwa już niedługo :kox:

Opublikowano

wg mnie espania-należy im się jak nikomu.

grają super i mają zgrany skład jak nigdy,choć historia pokazała już

nie raz jak się ma gra hiszpanów do szczęścia.

drugim moim faworytem są pomarańczowi... :good:

Opublikowano

Z racji tego,że temat na czas mistrzostw świata będzie "gorący" podwiesiłem go :wink4:

Opublikowano

Z racji tego,że temat na czas mistrzostw świata będzie "gorący" podwiesiłem go :wink4:

To jeszcze popraw pierwszego posta bo niezbyt on "elegancki" :wink4:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

no wkoncu jakas sensowna robota moderatora :wink4: :wink4: :tongue4:

Opublikowano

no wkoncu jakas sensowna robota moderatora :wink4: :wink4: :tongue4:

:ssij::decayed:
Opublikowano

Dzięki za spełnienie mojej prośby zielony [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 14:39_________________________________________________i nie podwieszenie wątku :decayed:

Opublikowano

Już 8 czerwca Polska - Hiszpania. Ciekaw jestem czy będzie 1:7 :polew: :polew: :polew:. Tak na poważnie to sądze, że Hiszpanie się będą oszczędzać przed Mistrzostwami Świata, które odbędą się 3 dni później czyli 11 czerwca, żeby nie złapać kontuzji. Ogólnie polska piłka ostatnio strasznie spadła na dół. Mamy tylko 3 bardzo dobrych piłkarzy: Jeleń, Błaszczykowski i Boruc... Oni sobie dobrze radzą w klubach, a inni grzeją ławy za granicą. Pamiętam jak Polska wygrała z Portugalią, z Czechami czy Belgią. Wtedy aż się dusza radowała, a teraz szkoda oglądać jak się kopią...

Opublikowano

ale powoli widać rękę Franka Smudy...

Swoją droga jestem patriotą więc śmiało mogę napisać że Xavi i spółka nas rozpierdola że 5 do 1 :kox:

Opublikowano

ale powoli widać rękę Franka Smudy...

Swoją droga jestem patriotą więc śmiało mogę napisać że Xavi i spółka nas rozpierdola że 5 do 1 :kox:

a ta jedna bramka dla nas to zapewne samobój Puyola :polew:
Opublikowano

zapewne tak :kox:

Opublikowano

powoli widać ręke Franka Smudy... :polew: :polew: :polew:. Myślisz, że zdążą na Euro 2012? :polew:

Opublikowano

Ja mysle ze Hiszpanie z nami nie wygraja jakas wielka przewaga bramek , bo z prostego powodu beda sie oszczedzac. Swoja droga Nasi kopacze oraja grubo . Kazdy chce sie pokazac oby nie polamali hiszpanow bo po Orlach to mozna sie wszystkiego spodziewac... oprocz tego ze zagraja milo dla oka :decayed:

Opublikowano

beda Hiszpanie musieli uwazac bo sie grubo dzieje :gwizdanie: Dzisiaj czytalem ze w RPA nie zagra Rio Ferdinand i Drogba :thumbdown: kontuzje...ciekawe kto jeszcze odpadnie. a wczoraj Wlosi slabo

Opublikowano

oni mają tak szeroką kadrę że w razie kontuzji zaraz nie padną...chyba że odpadnie Xavi to po hiszpani bo nie będzie miał kto rozgrywać

Opublikowano

oni mają tak szeroką kadrę że w razie kontuzji zaraz nie padną...chyba że odpadnie Xavi to po hiszpani bo nie będzie miał kto rozgrywać

chyba gorszą stratą byłby a.iniesta

Opublikowano

oglądam wszystkie mecze Hiszpani i Barcelony i uwierz mi że wiem co mówię :)[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 10:55_________________________________________________nie mają drugiego tak dobrego rozgrywającego...Fabregas to mu do pięt nie dorasta a Senna siedzi w domu !