Bulczas Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Witam Pomóżcie mi zdecydować który telefon wybrać :gwizdanie: Telefon musi posiadać: aparat min 5mpx, wifi, gps, system operacyjny. Dotykowce raczej odpadają bo miałem Omnie nie byłem zadowolony. Fajnie jakby bateria trzymała z 2 dni chociaż Na telefon chće przeznaczyć ok 600-700zł Raczej skłaniam się ku jakiejś Nokii bo głównie tej marki używałem do tej pory ale jest tego tyle że nie mogę się zdecydować.
Krzysztof Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/jaki_telefon_za_okolo_700_zl-t133926.0.html tu jest parę sugestii.
Bulczas Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 I co nikt nie poleci nic fajnego :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Zapomniałem Nokia N95 i N82 odpadają. Co myślicie o HTC Touch Pro bo interesują mnie te telefonu ale jakoś nie mogę się przekonać do tej firmy. Myślę także o Nokii E 72
sołtys85 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 http://www.allegro.pl/item1047265364_htc_touch_2.html http://www.allegro.pl/item1047258243_uzywana_e52.html Któryś z tych mogę sprzedać jak jesteś zainteresowany
KANAL Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Zapomniałem Nokia N95 i N82 odpadają. Co myślicie o HTC Touch Pro bo interesują mnie te telefonu ale jakoś nie mogę się przekonać do tej firmy. Myślę także o Nokii E 72 Touch Pro Ja od Windowsa juz sie uzaleznilem i kazdy inny telefon bez systemu to dla mnie kupa ktora nadaje sie tylko do pisania eskow i odbierania polaczen. W WM skrzynke pocztowa masz jak w Outlook'u. Divix'y, rmvb, jakakolwiek mapa do navi. Wszystko smiga i niczym nas nie ogranicza.
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Zapomniałem Nokia N95 i N82 odpadają. Co myślicie o HTC Touch Pro bo interesują mnie te telefonu ale jakoś nie mogę się przekonać do tej firmy. Myślę także o Nokii E 72 Touch Pro Ja od Windowsa juz sie uzaleznilem i kazdy inny telefon bez systemu to dla mnie kupa ktora nadaje sie tylko do pisania eskow i odbierania polaczen. W WM skrzynke pocztowa masz jak w Outlook'u. Divix'y, rmvb, jakakolwiek mapa do navi. Wszystko smiga i niczym nas nie ogranicza. Używasz tego telefonu albo może używałeś. Ile mniej więcej trzymała bateria. Kurde miałem przez kilka tygodniu Samsunga Omnie i nie mogłem się jakoś wczuć w Windowsa Moibile, bardziej mi leży Symbian :gwizdanie:
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 jak szukasz telefonu z symbianem do internetu to szukaj z duzym wyswietlaczem bo w nokii na malym ciezko sie cokolwiek przeglada
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 jak szukasz telefonu z symbianem do internetu to szukaj z duzym wyswietlaczem bo w nokii na malym ciezko sie cokolwiek przeglada Miałem dziś w dłoni E72 i nawet dobrze leżała w dłoni. Telefon raczej nie będzie głównie do internetu. Zależy mi na dobrym wykonaniu i dobrej jakości muzyki bo dużo jej słucham w pracy Wiem że może seria E nie jest multimedialna ale jakoś N-ki też szału nie robią :gwizdanie:
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 jak szukasz telefonu z symbianem do internetu to szukaj z duzym wyswietlaczem bo w nokii na malym ciezko sie cokolwiek przeglada Miałem dziś w dłoni E72 i nawet dobrze leżała w dłoni. Telefon raczej nie będzie głównie do internetu. Zależy mi na dobrym wykonaniu i dobrej jakości muzyki bo dużo jej słucham w pracy Wiem że może seria E nie jest multimedialna ale jakoś N-ki też szału nie robią :gwizdanie: idz do saturna albo mm i zobaczysz wiekszosc modeli, musisz sie okrescilc kilkoma bo tego jest tyle na rynku ze ciezko wybrac
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Ciekawi mnie Samsung innov8 i850 :gwizdanie: Czytałem testy i nawet dobrze wypada. Lepszy od n95-2 I doposażony jak trzeba. Chyba będzie trzeba porzucić Nokie bo coś schodzi na psy
KANAL Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Zapomniałem Nokia N95 i N82 odpadają. Co myślicie o HTC Touch Pro bo interesują mnie te telefonu ale jakoś nie mogę się przekonać do tej firmy. Myślę także o Nokii E 72 Touch Pro Ja od Windowsa juz sie uzaleznilem i kazdy inny telefon bez systemu to dla mnie kupa ktora nadaje sie tylko do pisania eskow i odbierania polaczen. W WM skrzynke pocztowa masz jak w Outlook'u. Divix'y, rmvb, jakakolwiek mapa do navi. Wszystko smiga i niczym nas nie ogranicza. Używasz tego telefonu albo może używałeś. Ile mniej więcej trzymała bateria. Kurde miałem przez kilka tygodniu Samsunga Omnie i nie mogłem się jakoś wczuć w Windowsa Moibile, bardziej mi leży Symbian :gwizdanie: Nie uzywalem HTC... ale to WM wiec to samo co OMNIA, czy MIO A702 ktore posiadalem. Wiem tylko ze HTC tak samo jak MIO bardzo dobrze spisuje sie z GPS. Mi OMNIA w gorace dni szaleje i gubi sygnal... przy HTC na pewno nie ma takiego problemu. Co do baterii... nie wypowiem sie ale podejrzewam ze szalu nie ma chociaz OMNIA mnie zaskakuje i bateria 3ma przynajmniej 3dni jesli nie korzystam z WiFi i HSDPA.
rafalekx Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 A ja od roku śmigam z E66 i jestem zadowolony, początkowo jak miałem zainstalowanego Garmina to wcinał mi ostro baterię nawet jak nie był używany (tak już ma garmin, zależy od wersji) Wtedy telefon trzymał max 2 dni Jak go wywaliłem, telefon potrafi trzymać 6 dni W tej chwili ori mapy Nokia OVI są na niego za free Śmiganie po necie nie jest zbyt super bez dotykowego, ale mi to nie przeszkadza, aż tak nie korzystam z neta na komórce. Wady telefonu: częste pisanie smsów może powodować lekkie trzeszczenie klawiatury, po upadku telefonu z ok. 1,5 metra na terakotę :gwizdanie: klapka dostała lekkiego luzu, ale nie telepie się jak w niektórych telefonach po tygodniu używania, więc ogólnie slider w E66 daje radę Poza tym zero zwisów, telefon przyjemny, nie dokucza mi Jestem zadowolony. Aparat tylko 3,2 a Ty chcesz 5... no ale do robienia zdjęć jest aparat fotograficzny a nie komórka :gwizdanie: Największą zaletą dla mnie jest normalna klawiatura, duże przyciski proste w obsłudze (a nie jakieś pseudo qwerty...) Mimo że sam telefon wygląda delikatnie i na początku bałem się go "normalnie" używać, żeby nie popsuć To muszę przyznać że jest solidnie zrobiony Używam go normalnie i jest ok
KANAL Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 A ja od roku śmigam z E66 i jestem zadowolony, początkowo jak miałem zainstalowanego Garmina to wcinał mi ostro baterię nawet jak nie był używany (tak już ma garmin, zależy od wersji) Wtedy telefon trzymał max 2 dni Jak go wywaliłem, telefon potrafi trzymać 6 dni W tej chwili ori mapy Nokia OVI są na niego za free Śmiganie po necie nie jest zbyt super bez dotykowego, ale mi to nie przeszkadza, aż tak nie korzystam z neta na komórce. Wady telefonu: częste pisanie smsów może powodować lekkie trzeszczenie klawiatury, po upadku telefonu z ok. 1,5 metra na terakotę :gwizdanie: klapka dostała lekkiego luzu, ale nie telepie się jak w niektórych telefonach po tygodniu używania, więc ogólnie slider w E66 daje radę Poza tym zero zwisów, telefon przyjemny, nie dokucza mi Jestem zadowolony. Aparat tylko 3,2 a Ty chcesz 5... no ale do robienia zdjęć jest aparat fotograficzny a nie komórka :gwizdanie: Największą zaletą dla mnie jest normalna klawiatura, duże przyciski proste w obsłudze (a nie jakieś pseudo qwerty...) Mimo że sam telefon wygląda delikatnie i na początku bałem się go "normalnie" używać, żeby nie popsuć To muszę przyznać że jest solidnie zrobiony Używam go normalnie i jest ok Mialem, uzywalem i bylem bardzo zadowolony
Bulczas Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 Dzięki za pomoc wszystkim. E66 miałem i nawet byłem zadowolony Wybór padł na Samsunga Innov8. Znalazłem u siebie w miejscowości po dość atrakcyjnej cenie. Narazie wiem że ma mega aparat 8mpx i za***iste głośniki stereo Oczywiście symbian i wszystko jak w nokii. Slider chodzi idealnie
Rekomendowane odpowiedzi