mrogal Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Witam wzdluz dachu leca takie listewki polakierowane w kolor nadwozia, oslaniaja one rynienki tam gdzie sa laczenia budy, te listewki maja uszczelki. Niestety u mnie te uszczelki spartnialy i szukam nowych i najlepiej jakbym mial numer tych uszczelek do AVANTA . Z gory dzieki za pomoc najlepiej ze screenem z ETKI pzdr
mrogal Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 mrogalski o tą listwę Ci chodzi? dokladnie o ta listwe i ona ma taka uszczelke od dolu i chodzi mi o nr tej uszczelki
Michał Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ETKA nic nie mówi o tej uszczelce Prawdopodobnie jest ona w zestawie z listwą i nie da się kupić osobno (sugeruję się obrazkiem z etki). Albo tak sobie myślę że może to pod listwą to nie uszczelka a jakiś klej silikonowy, na który wklejane są listwy w rynienkach??
mrogal Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 ETKA nic nie mówi o tej uszczelce Prawdopodobnie jest ona w zestawie z listwą i nie da się kupić osobno (sugeruję się obrazkiem z etki). Albo tak sobie myślę że może to pod listwą to nie uszczelka a jakiś klej silikonowy, na który wklejane są listwy w rynienkach?? to jest uszczelka, listwa od dolu ma taki rancik w ksztalcie litery T i na nia jest nalozona uszczleka tak dziwnie wyprofilowana
Rekomendowane odpowiedzi