Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.8TQ] kosmiczne problemy po VTECHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie są skutki pracy, kiedy klient stoi nad głową i patrzy na robotę, a kolejka 20 chętnych dodatkowo pogania elektronika. Nawet luty mu wtedy nie wychodzą.

tylko dobry elektronik nie umawia 20 ludków na sobotę i nie daje się poganiać lecz wykonuje swoją robotę dobrze

a tak to jest gdy ktoś idzie na masówkę nie na jakość :cool:

Opublikowano

No ja tez slyszalem sporo kiepskich opinii na ich temat. Dla tego moje autko robie w TTC. Zreszta zdecydowalem sie na sporo wieksze modyfikacje niz poczatkowo planowalem. Bedzie poza nowy IC miedzy innymi i nowa turbinka, prawdopodobnie hybryda, kolektor i troszke innych zabawek. Jak wszystko bedzie gotowe to chetnie opisze co i jak zwlaszcza ze z Danielem troche chyba bedziemy eksperymentowac, wyniki moga byc ciekawe. Na jakims krakowskim spociku chetnie pokaze jak calosc jezdzi :) Szkoda tylko ze ostatnio komplatnie nie mam czasu na forum. Ale obiecuje ze jakas relacja na pewno sie znajdzie.

Opublikowano

po naszej dzisiejszej rozmowie Cuber, widze tylko 1 rozwiazanie - moze uda sie jednak zorganizowac "bój tunerow".

Prawie kazdy marudzi na kazdego, wiekszosc opowiada bajki i niestworzone historie o mocy, a efekty sa jakie sa. Ogarniamy temat?? Pomiary zrobi sie na jakiejs niezalezej hamownii, pewnie na ktorejs politechnice cos takiego maja!

i to by bylo cos fajnego, obawiam sie tylko tego ze malo kto sie zgodzi bo tunerzy to jak krowy, ci co duzo mucza malo mleka daja :P a wiekszosc tylko muczy i muczy... :P

ale jakby cos takiego wypalilo to by bylo fajnie :)

Opublikowano

No ja tez slyszalem sporo kiepskich opinii na ich temat. Dla tego moje autko robie w TTC. Zreszta zdecydowalem sie na sporo wieksze modyfikacje niz poczatkowo planowalem. Bedzie poza nowy IC miedzy innymi i nowa turbinka, prawdopodobnie hybryda, kolektor i troszke innych zabawek. Jak wszystko bedzie gotowe to chetnie opisze co i jak zwlaszcza ze z Danielem troche chyba bedziemy eksperymentowac, wyniki moga byc ciekawe. Na jakims krakowskim spociku chetnie pokaze jak calosc jezdzi :) Szkoda tylko ze ostatnio komplatnie nie mam czasu na forum. Ale obiecuje ze jakas relacja na pewno sie znajdzie.

czekamy i czekamy na tego potworka :bicz2:

Opublikowano

No ja tez troche czekam :)

ale niestety czasu malo a w dodatku niektore czesci trzeba robic specjalnie pod wymiar wiec troche czasu to zajmuje.

Opublikowano

GAMLING , nie wiem czy wiesz ale Pan z TTC uczył się wszystkiego w .......... VTECHU zresztą nie tylko On !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale o tym nie każdy wie!

zresztą Panowie dość tych już gadek na temat kto jest wspaniały a kto beeee nudne to już się staje powoli.

Juz raz temat był przerabiany na Naszym forum.

Opublikowano

Najpierw było milion tematów że V-tech to kox na maxa i ogólnie orgazm po modzie a teraz że sraka hyhy ... kurvva panowie wybraliście najbardziej opluwaną firme na wszystkich forach to czego sie spodziewaliście ? Wystarczy tylko troche myśleć.

Opublikowano

O problemach po czipsie trzeba rozmawiac :decayed:

Opublikowano

To sie dobrze nauczyl, skoro stamtad zwial i zaczal robic dobrze swoja robote, nie? :D

Opublikowano

To sie dobrze nauczyl, skoro stamtad zwial i zaczal robic dobrze swoja robote, nie? :D

No własnie nie tak dokońca........

Opublikowano

chyba nie ma zbytniego sensu zajmowac sie wewnetrznymi niesnaskami wsrod tunerow, tylko oceniac ich prace po efektach. Najlepiej dlugoterminowo, bo na poczatku kazdy jest zachwycony ;)

Opublikowano

Najpierw było milion tematów że V-tech to kox na maxa i ogólnie orgazm po modzie a teraz że sraka hyhy ... kurvva panowie wybraliście najbardziej opluwaną firme na wszystkich forach to czego sie spodziewaliście ? Wystarczy tylko troche myśleć.

no tak wszyscy napierdal.ją na Nich a i tak jeźdzą do nich! Kilka już było takich osób .....

zakończymy ta dyskusje bo Ona i tak do niczego nie zaprowadzi.

Opublikowano

Nie chce sie wypowiadac na temat kto kogo i co nauczyl. Mysle ze najlepiej beda przemawiac za tym wyniki pracy.

Opublikowano

Cuber - kto ostatnio sie mierzyl tam po rogalowym programie? Deamon??

Opublikowano

Nie chce sie wypowiadac na temat kto kogo i co nauczyl. Mysle ze najlepiej beda przemawiac za tym wyniki pracy.

dokładnie :thumbup: chociaz by to musiało wyglądać tak ze dwa takie same autko podjeźdzają do dwóch różnych tunerów robią takie same mody + wirus i wtedy mozna powiedzieć kto lepszy.....[br]Dopisany: 19 Lipiec 2007, 16:32 _________________________________________________MURZYN zachowajmy to dla siebie bo zaraz bedzie nie potrzebna zadyma w stosunku do Rogala ze ktos mu nie wierzy i sprawdza jego programy gdzie indziej........ :gwizdanie: że hamownia była zła ze to ze tamto.....
Opublikowano

No tak by bylo najlepiej. Ale ja niestety dosc duzo bede zmieniac, z tego co sie orientuje to nie ma jeszcze na forum a4 z AWXem po takich poprawkach.

Opublikowano

No tak by bylo najlepiej. Ale ja niestety dosc duzo bede zmieniac, z tego co sie orientuje to nie ma jeszcze na forum a4 z AWXem po takich poprawkach.

podobne zmiany ma Adamo
Opublikowano

po co 2 rozne auta? Kazde jest inne, wiec wynik testu bylby niereprezentatywny. Lepiej na 1 i wyniki takiego tesciku przeciez juz sa.

Opublikowano

A wymienial turbinke na hybryde?

Opublikowano

tak