Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Była B5 sedanik ----> jest B6 Avant - nowa fota :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł czas na przesiadke, miał byc sedan , miało byc 2.0 tdi, ale stosunek ceny do wypasu i stanu byl tak dobry, ze nie moglem postapic inaczej...

Oto ona: Rocznik 2004 model 2005, przebieg 142 000 km, rewelecyjna skrzynia multitronic

Z ciekawszego wypasu:

-Bixenon

-Rns-e

-modół bluetooth

-elektryczny szyberdach

-sportowe grzane siedzenia

-multifunkcyjna kierownica

-pakiet oświetlenie (podswietlone wszystko co tylko moze byc - łącznie z klamkami :kox:)

-czujniki cofania

-chrom pakiet

-wspaniałe korbki z tyłu ,sa naprawde mega :slina:

Wiecej fotek postaram sie dodac w najblizszej przyszlosci :)

link do mojego pierwszego audiczka :) :

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_srebrny_poliftowy_sedanik_skora_bose_felgi_17_itd-t15033.0.html

Opublikowano

kolego więcej zdjęć wrzuć ;) poza tym zmień dane w profilu - chyba, że masz B6 AFN hehe;)

Opublikowano
  • Autor

W tym momencie mam dwa auta i jeden z nich to afn, niestety poczciwego srebrzaga trzeba bedzie sprzedac - i chyba do b5 zawsze bede mial najwiekszy sentyment :)

Opublikowano

kurrrr, jak można wrzucić jedno zdjęcie??? :ban:

jak na jedno zdjęcie to fura ładnie się prezentuje :good:

kiedy ją zakupiłeś i ile kosztowała, jeśli to nie tajemnica??

Opublikowano
  • Autor

wiecej fotek bedzie, jak tylko troche czasu znajde...

Kupilem poczatkiem maja, cena to moja słodka tajemnica :gwizdanie:

mam pytanko do ogółu :0 czy zerwac te brewki ? czy w ogole oryginalnie audi cos takiego robiło??

Opublikowano

mam pytanko do ogółu :0 czy zerwac te brewki ? czy w ogole oryginalnie audi cos takiego robiło??

zerwać

wrzuć więcej fotek

Opublikowano

cenę możesz mi przesłać na PW -nikomu nie powiem :decayed:

z brewkami dramatu nie ma, oryginalnie nie było, chyba najbliżej oryginału było ABT

Opublikowano

mam pytanko do ogółu :0 czy zerwac te brewki ?

Jeszcze się bezczelnie pytasz... :polew::good:

Lepiej napisz jak się zachowuje ta na maksa do d*py, ciągle psująca się skrzynia ;)

Opublikowano

Ale się wysilił z tym opisem że hoho....

Dawaj więcej fotek i opowiadaj coś o skrzyni, która jest THE BEST :decayed:

Opublikowano
  • Autor

brewki os samego poczatku mialem zamiar zerwac - nie lubie "sztuki", z tym ze sa tak dobrze dopasowane i polakierowane, ze zaczalem sie zastanawiac czy przypadkiem tak z fabryki nie wyjechał.

mam pytanko do ogółu :0 czy zerwac te brewki ?

Jeszcze się bezczelnie pytasz... :polew::good:

Lepiej napisz jak się zachowuje ta na maksa do d*py, ciągle psująca się skrzynia ;)

ta skrzynia to jakis kosmos - jezdzi sie rewelacyjnie, wiekszej wygody nie potrafie sobie wyobraziec, a dynamika naprawde przyjemna. Moim skromnymm zdaniem 0-80 lepiej sie zabiera niz manual bez chipa.

Mały update - foto wnetrza... sa to zdjecia z telefonu... gdy tylko bede mogl zrobie jakies ładne :)

Opublikowano

Ładnie wyposażona, CVT w dobrym stanie, idealny rocznik (05MY) - zapewne kupiona dobrych pieniądzach ;) Oby służyła Ci jak najdłużej i bezawaryjnie. Potwierdzam skuteczność zbierania się auta z tą przekładnią (np. w 1.9TDI w zakresie 0-60 robisz 1.8T 163KM - niestety potem już tragedia, dlatego szukam jakiegoś magika, który to poprawi ;))

Jeśli mógłbym Cię prosić - zajrzyj do encyklopedii multitronica w dziale napęd. Może dałbyś radę przeprowadzić testy o które tam proszę?

Opublikowano
  • Autor

Ładnie wyposażona, CVT w dobrym stanie, idealny rocznik (05MY) - zapewne kupiona dobrych pieniądzach ;) Oby służyła Ci jak najdłużej i bezawaryjnie. Potwierdzam skuteczność zbierania się auta z tą przekładnią (np. w 1.9TDI w zakresie 0-60 robisz 1.8T 163KM - niestety potem już tragedia, dlatego szukam jakiegoś magika, który to poprawi ;))

Jeśli mógłbym Cię prosić - zajrzyj do encyklopedii multitronica w dziale napęd. Może dałbyś radę przeprowadzić testy o które tam proszę?

postaram sie to sprawdzic w przyszluy weekend - dopiero wtedy bede mial odrobine wolnego czasu. Planuje tez wyjazd do sopy na przeglad, ale doszly mnie sluchy ze ten serwis przestaje byc powazny ... :mysli:

Opublikowano

Planuje tez wyjazd do sopy na przeglad, ale doszly mnie sluchy ze ten serwis przestaje byc powazny ... :mysli:

No niestety - trzeba szukać czegoś innego :confused4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nowa fota :) skromnie ale zawsze cos.. jak autko bedzie wypucowane wtedy wrzuce wiecej

Opublikowano

Nie no... nie dość że daje jedno zdjęcie to jeszcze nawet piany dokładnie nie zmył z maski :polew:

A poza tym furka super, fajny rocznik, super wyposażenie, no miodzio generalnie :> Ciekawy jestem jak się jeździ z tym automatem, nigdy jeszcze nie miałem okazji prowadzić auta z taką skrzynią. Ale coś musi w tym być skoro tak ją wszyscy chwalą.

Opublikowano
  • Autor

Ciekawy jestem jak się jeździ z tym automatem, nigdy jeszcze nie miałem okazji prowadzić auta z taką skrzynią. Ale coś musi w tym być skoro tak ją wszyscy chwalą.

jezdzi sie bajecznie, a roznica miedzy b5 a b6 to przepasc...przypuszczam ze wieksza niz miedzy b6 i b8 bo b7 to przeciez b6 z innym grilem lampami, zderzakami i przetloczeniem na boku :) (ze o kierownicy i motorowni nie wspomne:) :

ps. piana na masce to ze sprysków :)