zbyszek.borczyk Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Mam taki problem: gościu, którego zresztą pogoniłem miał instalować mi alarm. Nie zrobił nic - tak bynajmniej twierdził - ale po odebraniu samochodu Audiczka straciła moc - buja się do 2500 obrotów i max 120 km/h. Czy możliwe jest że wywaliło jakiś bezpiecznik i silnik przeszedł w tryb awaryjny? Czy powinien wyświetlić się jakiś komunikat? Zaznaczam że nie wiem dokładniej co dzieje się z samochodem bo aktualnie jestem na statku a żona zaprowadzała i odbierała samochód, więc tylko na podstawie informacji telefonicznej mam takie informacje. A język w komputerze mam na razie włoski i zrozumieć coś z niego to masakra. A przy okazji ktoś wie gdzie w okolicach Szczecina można zmienić język w kompie - w ogóle idzie zmienić na polski - czy tlko angielski lub niemiecki?
steve69 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 A przy okazji ktoś wie gdzie w okolicach Szczecina można zmienić język w kompie - w ogóle idzie zmienić na polski - czy tlko angielski lub niemiecki? Jeśli masz dostęp do VAGa, to możesz to zrobić sam (roboty na 5 min). W twoim przypadku do wyboru masz 7 języków: niemiecki, angielski, francuski, włoski, hiszpański, portugalski, chiński. -- Pozdrawiam. Sławek
zbyszek.borczyk Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Dzięki za podpowiedź z językiem do kompa. Vaga mam ale aktualnie jestem za granicą więc nie mam jak zamieścić logów, a co do mechaników w mojej okolicy to porażka. Jedynie ktoś w domu sprawdzi dziś bezpieczniki czy nie spalił się żaden od elektroniki silnika, już wysłałem im cały opis żeby się nie męczyli. Mam nadzieję że to będzie to. Dziwne że żadna kontrolka się nie pali ani żaden komunikat na kompie nie wyskoczył. Ale i tak dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi