Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.8 30V] takie sobie A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna lala, silniczek miodzio :thumbup:

Opublikowano

Bardzo przyjemna :a4fan: podoba mi się, szybki pasują chociaż tak jak już nie którzy pisali ta blenda na tył- to może sobie odpuść :thumbdown: reszta super :hi:

Opublikowano
  • Autor

podlokietnik- jesli nie kupisz nic w ciagu 2 tygodni- bede mial ori podl. na sprzedaz (kupilem komplet kubelkow z podlokietnikiem, a mam juz u siebie, wiec 2 mi nie potrzebne ;) mozesz sie wtedy przypomniec.

skora/material/ kolor ? mysle ze jak dasz jakas znizke dla klubowicza to mozemy sie dogadac ;)

Opublikowano

Ładna ładna ta czwóreczka, no i 2,8 V30, :evil: czekamy na dalsze fotki po kosmetyce :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

podlokietnik- jesli nie kupisz nic w ciagu 2 tygodni- bede mial ori podl. na sprzedaz (kupilem komplet kubelkow z podlokietnikiem, a mam juz u siebie, wiec 2 mi nie potrzebne ;) mozesz sie wtedy przypomniec.

skora/material/ kolor ? mysle ze jak dasz jakas znizke dla klubowicza to mozemy sie dogadac ;)

material- stalowy/ciemny grafit, wiec powinien pasic. wysle fotke jak juz bede go mial na miejscu (za ok. 2 tyg.) co do ceny- dogadamy sie ;)

Opublikowano
  • Autor

jednak odchorowalem sie juz z 19", dzisiaj jakis mistrz jechal vectra czy inną tam łódką na łuku srodkiem jezdni bojąc sie ze wypadnie, wiec musialem sie ratowac poboczem ....... predkosc raczej nie mala, efekt : wahacz do wymiany i pogieta felga ......nie wiem czy na 19" nie mialbym czegos wiecej do roboty niz wahacz, ale wole nie ryzykowac, 18" z profilem 40 to jest juz jak dla mnie max na ten moment ..... niestety :/

Opublikowano

Felgi bardzo ładne :>

Opublikowano

Jak dla mnie to grill ori i pomyśleć coś z środkiem i będzie super :afro:

Opublikowano

ładniutki sedanik, ładne felgi.

brakuje jeszcze czarnych lampek do przodu i będzie git (najlepiej z FK)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Zrobie mały odkop... kolego masz nadal tą A4 ? jaką masz koncówke rejestracji ?

Opublikowano
  • Autor

:blink: sam zapomnialem o tym temacie

koncowka rejestracji 66TY

w przyszlym tyg. postaram sie wrzucic jakies nowsze foty, bo te z 1-wszej strony w ostrym sloncu jak teraz patrze wyszly beznadziejnie :blink:

Opublikowano

Widziałem Ciebie dzisiaj jechałeś Staszica, skrecałes chyba na Śląską, ja jechałem w przeciwną strone na Pyrzyce.... (no chyba ze to wierna replika xD) Ale jeszcze jezdzi po miescie podobna do twojej z koncówką rejestracji WU :) Przed chwilą jak byłem na kryterium myslalem ze to ty, podchodze patrze a tam koncowka inna własnie WU

Opublikowano

moze chcesz sprzedac stary tunel?

Opublikowano
  • Autor

Widziałem Ciebie dzisiaj jechałeś Staszica, skrecałes chyba na Śląską, ja jechałem w przeciwną strone na Pyrzyce.... (no chyba ze to wierna replika xD) Ale jeszcze jezdzi po miescie podobna do twojej z koncówką rejestracji WU :) Przed chwilą jak byłem na kryterium myslalem ze to ty, podchodze patrze a tam koncowka inna własnie WU

nie wiem czy dobrze kojarze ale jest jedna podobna z koncowka UW, tyle ze czarna :) stoi czesto na parkingu pod zodiakiem, w zime sie rzucala w oczy z tymi znaczkiem S4 i stalowkami 15" :>

moze chcesz sprzedac stary tunel?

stary czyli ten standardowy bez miejsca na podlokietnik ?

Opublikowano

nie wiem czy dobrze kojarze ale jest jedna podobna z koncowka UW, tyle ze czarna :) stoi czesto na parkingu pod zodiakiem, w zime sie rzucala w oczy z tymi znaczkiem S4 i stalowkami 15" :>

Możliwe, że to końcówka UW, po kryterium byłem "zmeczoooony" :decayed: delikatnie takze.... wiesz.... kolor jest ciemny moze i czarny w nocy to trudno powiedziec.... :>. Ale to ty wczoraj jechałes ? :P ale ten Stargard jest mały....

Opublikowano
  • Autor

tak raczej to ja wtedy jechalem

troche nowsze fotki wrzucone

Opublikowano

Czegos tu nie rozumiem.

W innych tematach jezdzisz po ludziach gdy maja znaczki S4 na klapie, a Ty z czym jezdzisz?

Czy ja tam widze s-line na tylnej klapie? S4 na grillu?

Opublikowano
  • Autor

z przodu na grillu jest kamei

z tylu byl S4 w momencie kupna, odkleilem go od razu, ale jako ze pozostal maly slad na lakierze nakleilem w to miejsce maly znaczek DTM w podobnym tonie co zwykly S-line